Ahogy korábban írtunk is róla, a TV2 egykori sztárja állítólag egy a belvárosban, jómódban élő férfival közösen prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek.

A 45 éves, országosan ismert egykori TV2-s hírességet szembesítésre hívta a minap a rendőrség, ahol Éden Szandra is megjelent. A Bors úgy tudja, a szembesítés nem járt sikerrel: a gyanúsított ugyanis azt állította, sosem találkozott a nővel korábban. Szandra a napilapnak a következőket mondta: "Igen, valóban jártam a rendőrségen, és mindent elmondtam, amit tudok róla, és a munkásságáról, hogy segítsem a hatóságok munkáját".

Forrás: Dreamstime

 

A lap úgy tudja, Mariann azt állította, nem ismeri az egykori éden hotelest, a szexmunka-közvetítés kapcsán pedig mindenfelé azt híreszteli, hogy összekeverik őt a Miss Hungary egyik nyertesével, aki szintén Mariann. 

A férfi, R.T. ellen már több alkalommal tettek feljelentést, néhány éve el is ítélték, de csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A nő állítólag a  a TV2 egykori sztárja, és az akkori párjával fogott bele a prostituáltak közvetítésébe.
Azonban a férfi a Bors információi szerint többször megcsalta őt, olyan ismert DJ-vel is, aki éveken át dolgozott prostiként nekik. Állítólag az általuk futtatott lányok között olyanok is szerepeltek, akik valóságshow-ban, szépségversenyen vagy modellként váltak ismertté. A fentebb említett férfi, R.T. és a nő, V. M. ellen a Központi Nyomozó Főügyészségnél tettek feljelentést, ahonnan a Nemzeti Nyomozó Irodához került az ügy. A nyomozást a BRFK Felderítési Főosztálya folytatja.