A Star Academy adásában már minden megtörtént. Az élő show varázsa, hogy hibák is becsúsznak, valamint kínos és fülledt pillanatok egyaránt. Most egy őszinte nyilatkozat tanúi lehettünk. Vastag Csaba szerelmet vallott az egyik versenyzőnek.

Sok mindent láthattak már a nézők a Star Academy adásában. A hetente jelentkező élő show közel 3 órás műsorfolyama alatt Majka és Ördög Nóra beszólásaikkal szórakoztatják a nézőket, valamint vicces kinyilatkoztatásokkal. Ilyen volt, amikor a rapper bevallotta, elvitték az ufók, vagy amikor azt találta mondani, hogy Ördög Nóri beleizzadt a felsőjébe. Rajtuk kívül a zsűri is kitesz magáért.

Forrás: EVA/Eva

Vastag Csabát például nagyon úgy tűnik, hogy több versenyzőhöz is fűzik érzelmek, főként a gyengébbik nem tagjai közül. Az énekest egyszer szájon is csókolta az egyik akadémista, pontosabban Pádár Alexandra, - aki következő alkalommal Király Viktort is megcsókolta - de Vastag Csaba műsoron belüli love stroyja nem ért véget ezzel, ugyan a következő fejezetnek már egy másik énekesnő a főszereplője. Fazekas Eszter előadása után Vastag Csaba igazán meglepő értékelést adott a versenyzőnek. "Én effektíve szerelmes vagyok beléd" - mondta az énekes, ennek ellenére azonban ő adta a legkevesebb pontot a produkciójára.