Majka nem bírta elviselni Ördög Nóri szagát: a rapper szerint büdös a műsorvezető

izzadság Star Academy Majka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri szokatlan szerelésben lépett a Star Academy színpadára, lehet, hogy éppen Majkának üzent a YOCK FOU feliratú pólójával, mindenesetre a rappert meglehetősen zavarta a szerelés, de elmondása szerint nem a szöveg miatt, hanem azért, mert Nóri beleizzadt a felsőbe.

A Star Academy adása nem múlhat el a két műsorvezető csipkelődése nélkül. Folyamatosan megy az adok-kapok, Majka akkor sem úszta ezt meg, amikor nem is volt jelen! Bosszúból azzal kezdte az élő show-t, hogy bezárta Ördög Nórit az öltözőbe, majd a társa ruhájára is megjegyzéseket tett.

Majka szerint Ördög Nóri büdös Forrás: TV2

Nóri érzékelte, hogy a rappert zavarja a YOCK FOU feliratú felsője, de Majka leszögezte, hogy nem a szöveg miatt nem bírja elviselni a pólót, hanem azért, mert Ördög Nóri valószínűleg beleizzadt a műszálas öltözékbe!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.