Hajdú vs. Puzsér: a bíróság helyett most a képernyőn csapnak össze

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv -
Frizbi Hajdú Péterrel Sznobjektív Puzsér Róbert Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időben lesz látható a műsoruk. Amíg Hajdú az ATV-n dobálja a Frizbit, addig Puzsér a Hír TV-n kapott műsort. 

A kritikus Puzsér a Hír TV Sznobjektív című műsorával vasárnaponként épp akkor kerül képernyőre, amikor az ATV-n Hajdú Péter Frizbije is fut. Puzsér állítja, ez szándékos, és a harcának a része.

Te melyik műsort néznéd?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv

"Kulturális harcot hirdetek az olyan műsorokkal szemben, mint például a Frizbi, a Kicsi óriások vagy a Sztárban sztár. Az igények kiszolgálása helyett a nézők véleményének formálása a cél – a látókör tágítása, annak szűkítése helyett. Emiatt maximálisan tudatos az is, hogy Hajdú Péter műsorával pontosan egy időben lesz látható a Sznobjektív" - mondta el. "Szabad kezet kapok. Egy ilyen műsor esetében gyakorlatilag képtelenség kifogyni a témákból, így kimondhatom, hogy évekre tervezek" – tette hozzá a Borsnak Puzsér. A lap megkeresésére Hajdú sms-ben reagált: „Szimpatikus srác. Sok sikert kívánok neki!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.