gyilkosság brutális kegyetlenség késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlságosan unalmasnak találták Jake Laskert, ezért 102 késszúrással brutálisan meggyilkolták őt. Az elkövető Max Peter Smith, akit Kyle Dumesny bujtott fel a rémséges tettre. 250 üzenetben tervezték meg a gyilkosságot.

Brutálisan kioltották Jake Lasker életét, 102 késszúrás vezetett a fiatal halálához. A gyilkosságot azok követték el, akiket a barátainak hitt. Max Peter Smith videójáték-partnere volt a fiatal, de túlságosan unalmasnak találták őt barátjával, Kyle Dumesny-vel. Meg akartak szabadulni tőle, és egyértelmű bizonyítékot talált a bíróság arra, hogy sokáig tervezgették a gyilkosságot.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

250 üzenetet váltottak arról, hogy miként öljék meg a fiatalt. A bíróság megállapította, hogy Kyle Dumesny bujtotta fel Max Peter Smith-t a gyilkosságra.

"Amikor megtettem, Jake megpróbált védekezni, de elég rosszul"

- mondta Smith a rendőrségnek. Dumesny kezdetben csak koronatanúként vett részt a tárgyaláson, társa csak később tett terhelő vallomást ellene, ekkor derült fény arra a számos brutális üzenetre, amit Jake Lasker meggyilkolásának részleteiről váltottak.

A fiúnak az egyetlen hibája az volt, hogy túlságosan unalmasnak találták őt, ezért kellett meghalnia.

Dumesny a vád ellen azzal próbálta védeni magát, hogy nem gondolta, Smith tényleg meg fogja ölni az áldozatot, azonban ezt a társa megcáfolta. Elmondta, az üzenetekből világos, hogy mindketten komolyan gondolták, semmi jele nem volt annak, hogy bármelyikük viccelne - írja a News.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.