Titokzatos módon hunyt el a fiatal pár

Forrás: Facebook/Courtney Hulet -
halál öngyilkos dráma News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. 

A fiatal pár élete jó ideje szörnyű volt, elvesztették ugyanis a gyerekeik feletti felügyeleti jogot - erről számolt be a pár családja. A házaspárra nem sokkal azután találtak rá a Michigan-i lakásuk padlóján, hogy elvették tőlük két kisfiukat.

Forrás: Facebook/Courtney Hulet

Cameron anyja, Cheryl Harris elmondta, a fia nem volt jó passzban azóta, amióta 4 hónapos és 1 éves gyerekük felügyeleti jogát elvették tőle és párjától. Az asszony a fiatalok halála előtt pár nappal beszélt fiával telefonon, és elmondta, kifejezetten depressziósak voltak a fiatalok, de kizártnak tartja, hogy véget vetettek volna életüknek.

Forrás: Facebook/Courtney Hulet

Cameronnak állítólag volt baja a törvénnyel, ezért is vehették el a gyerekeiket. Ismerőseik szerint azonban rendes férj volt a férfi, 2 állása is volt egyszerre.

A hatóságok azt elmondták, Cameron és Courtney nagyjából egy időben haltak meg, közvetlenül vacsora után.

Marihuánát találtak ugyan náluk, ám azt valószínűleg eladásra készíthették...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.