Nagyon nehezen fogadta el a család Camilla hercegnét, de úgy tűnik, hogy Károly felesége nem is töri magát azon, hogy teljesen megnyerje a közvéleményt. Nemrég kihagyott egy fontos rendezvényt, helyette többek között a volt férje társaságában töltötte az estét.

Csupán büszke szülő: gondolhatnánk ezt is Camilla hercegnéről, aki cserbenhagyva Károlyt egy fontos eseményen a palotában, inkább a fia szakácskönyvének bemutatóján vett részt. Ám ez nem ilyen egyszerű, hiszen már régóta pletykálják a rossz nyelvek, hogy Károly és Camilla között megromlott a kapcsolat, ráadásul a hercegné egész este a volt férje társaságát élvezte, ugyanis ő is ott volt a könyvbemutatón. 

Forrás: AFP/Str

Károly természetesen nem örült annak, hogy Camilla, felrúgva a megszokott és kőbe vésett protokollt, a család számára fontos rendezvény helyett fiának az eseményén vett részt. Nagyobb baj azonban, hogy Camilla exe is jelen volt,  és nem is keveset beszélgettek az este folyamán. Természetesen azt is meglehetősen érdekesnek találták, hogy két ilyen lényeges rendezvény hogyan kerülhet egy és ugyanazon időpontra. Az világos, hogy a királyi család nem tud változtatni az időpontokon, hiszen ez az este az olimpikonokról és paralimpikonokról szólt, de Camilla fia valószínűleg tudott volna másik napot találni a bemutatóra. Rossz nyelvek szerint nem véletlen egybeesés történt... 

Tudtad? Erzsébet királynő ki nem állhatta Camilla hercegnét
Camilla Parker Bowles számára hosszú út vezetett addig, hogy elfogadja őt szerelme édesanyja, Anglia uralkodónője. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!