A 75 éves színésznőért több férfi is rajongott már, ám egyikük igen különleges ajándékkal lepte meg a táncművészt. 

A revütáncosnő pár évvel ezelőtt vesztette el párját, Nagy Richárdot, akivel 25 évig élt együtt. Bár Ilona gyászolja egykori kedvesét, nem fogadott örök magányt, így több ismerkedős oldalra is regisztrált. A Bors interjút készített a művésznővel, aki a lapnak elmondta: több férfi is igen drága ajándékokkal lepte meg őt az évek alatt.  

Forrás: Marton Szilvia/Origo

"Egy német vegyi gyáros belém szeretett, a barátnőjét elküldte. Tízkarátos briliánst adott, a kocsimat többször teliszórta vörös rózsával, közölte, hogy a felesége leszek. A jacht gyönyörű, tűzpiros volt, arany betűkkel írták rá, hogy Ilona.

Úszni sem tudtam, nemhogy jachtot vezetni! De azért azonnal elindultunk vele Tihanyba,mert ott isteni borjúlábat készítettek. Sokan jöttek, beült a tánckar fele, még Korda Gyuriék is. Hatalmas vihar kerekedett, többméteres hullámokban úgy vezettem a hajót, hogy álltam az ülésen. Az egész Marina szálló a parton állt, nézték, hogy visszaérek-e. De engem nem izgatott a vihar, szinte repültünk! Isteni volt! Most már elmondhatom, fogalmam sem volt, hogy mit csinálok" - nyilatkozta a díva, aki igen pozitívan áll a jövőhöz. "Nekem itt a ház, a több ezer tő virág, a négy kutya, a törött kezem, amit novemberben műtenek. Optimistán állok hozzá. Sebezhetetlen vagyok!"