Nem tudnánk elképzelni más szereplőkkel már a Szívek szállodáját, de a castingok idején sok színész neve felmerült, mint lehetséges megformáló. Ryan Goslingot is dicsőítette az egyik szereposztó, ám nagyot kellett csalódniuk. A színész csúnyán elbukott és nem került be a népszerű sorozatba.

Szívdöglesztő és tehetséges: ez jut mindenkinek az eszébe Ryan Goslingról, de volt idő, amikor nem voltak annyira elájulva tőle, mint ahogy most. A Szívek szállodájának szereplőválogatása idején például egyáltalán nem volt meggyőző. Erről maga a casting director mesélt, egy a hétvégén Connecticutban megrendezett nagyszabású Gilmore Girls bulin, amin a sorozat új részeit ünnepelték.

Szívek szállodájaForrás: Warner Bros. Television

Jami Rudovsky visszaemlékezésében megemlítette első találkozását Ryan Goslinggal egy másik válogatón, ahonnan egyébként elkésett a színész - írja a Buzzfeed

Forrás: AFP

"Nagyon nem örültem, hogy elkésett, és szőke volt, de aztán láttam rajta, hogy hihetetlenül tehetséges. Ez volt az egyik legelképesztőbb meghallgatás, amit valaha átéltem" - mondta Jami, aki évekkel később éppen ezért javasolta Goslingot a Szívek szállodája egyik szerepére. Rábeszélte a stábot, hogy hívják be. "Azt mondtam nekik, hogy ő csodálatos. Ő a legjobb színész, akit valaha láttam. Szóval eljött. Amikor belépett, azt hittem, hogy valami focista" - mondta a szereposztó. Hozzátette, nagyon lapos volt a meghallgatáson, ezért nem is került be a sorozatba.