Michigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. 

A fiatal pár élete jó ideje szörnyű volt, elvesztették ugyanis a gyerekeik feletti felügyeleti jogot - erről számolt be a pár családja. A házaspárra nem sokkal azután találtak rá a Michigan-i lakásuk padlóján, hogy elvették tőlük két kisfiukat.

Forrás: Facebook/Courtney Hulet

A testükön semmiféte külsérelmi nyomot nem találtak, a család szerint azonban gyógyszerek is okozhatták a halálukat. A boncolás még tart, a rendőrök egyelőre vizsgálódnak a titokzatos halál ügyében. Ez most olyan, mint egy kirakós játék. Semmiféle nyom nincs, hogy mi történhetett, szinte misztikus ez az egész ügy - nyilatkozta Dave Uhl, a város képviselője a lapoknak. 

Cameron anyja, Cheryl Harris elmondta, a fia nem volt jó passzban azóta, amióta 4 hónapos és 1 éves gyerekük felügyeleti jogát elvették tőle és párjától. Az asszony a fiatalok halála előtt pár nappal beszélt fiával telefonon, és elmondta, kifejezetten depressziósak voltak a fiatalok, de kizártnak tartja, hogy véget vetettek volna életüknek. 

Forrás: Facebook/Courtney Hulet

Cameronnak állítólag volt baja a törvénnyel, ezért is vehették el a gyerekeiket. Ismerőseik szerint azonban rendes férj volt a férfi, 2 állása is volt egyszerre. A hatóságok azt elmondták, Cameron és Courtney nagyjából egy időben haltak meg, közvetlenül vacsora után. Marihuánát találtak ugyan náluk, ám azt valószínűleg eladásra készíthették...