Vádat emeltek a csévharaszti prostituált gyilkosa ellen

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság Csévharaszt prostituált vádemelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben egy nő holttestét találták meg az M0-ás autópályán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban zárta le a nyomozást és vádemelést javasolnak a gyanúsított 38 éves férfi ellen.

Egy nő holttestét találták meg tavaly decemberben az M0-ás mellett állampolgársági bejelentés alapján. A rendőrorvos megállapította, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, vagyis gyilkosság áldozata lett. Ezt az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztotta. A rendőrség gyorsan elfogta a feltételezett elkövetőt.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Adatgyűjtés és a tanúk kihallgatása után a nyomozók azonosították és 2015. december 12-én éjszaka elfogták a gyanúsítottat Albertirsán. A 38 éves S. László az őrizetbe vétele után elismerte bűnösségét, így a Budapest Környéki Törvényszék előzetes letartóztatásba is helyezte a férfit. A nyomozás a napokban zárult le, a rendőrség iratokkal együtt megküldte a vádemelési javaslatot az illetékes ügyészségnek - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.