Kim Kardashian a világ egyik legismertebb celebje, aki bizony átesett nem egy szépészeti beavatkozáson. A kétgyermekes anyuka a napokban ünnepelte 36. születésnapját, és szinte sokkoló, hogy mennyit változott nagyszabású, 16. szülinapja óta a külseje. 

A Photoshop és a popsiszelfik koronázatlan királynője rengeteget változott az elmúlt évtizedekben. Nemrég Kim weboldalára felkerült néhány fotó a celebmami 16. születésnapjáról, és meg kell hagyni, elég sokat alakult azóta Kanye West nejének külseje. Mondhatni szinte felismerhetetlen az akkori fotókon a celebnő - a képeket itt meg is nézheted. 

Forrás: Instagram/Rob Kardashian

 Kim 16. szülinapi bulija a szupermenő Cicada olasz étteremben volt Los Angelesben, és az apjától kapott ajándéka sem volt semmi. Azóta elhunyt édesapja, Rob Kardashian ugyanis azt mondta, nem akar a lányának kocsit venni, Kimet a szülinapján azonban mégis egy fehér sportautó várta. 

Kim Kardashian is megadta a módját a bulinak: egy fekete, spagettipántos vintage ruhát választott a jeles alkalomra. Az arcán nagyon szembetűnő az idő múlása - sajnos sokkal jobban, mint kellene. 

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A világsztár egyébként az utóbbi hetekben nem nagyon mutatta meg magát rajongóinak a közösségi oldalain, és szinte remeteként él néhány héttel ezelőtti kirablása óta.