Kirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinit

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta mobiltelefon rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált...

Cini és lánya, Niki mostanában kevesebb időt tölt egymással, hiszen a nagylány már saját életét éli, elköltözött a családi házból, és külföldön próbál szerencsét. Cini a barátnőivel épp a reptérre sietett érte, amikor gyorsan betértek egy benzinkútra.

"Beugrottunk tankolni egy kútra, már a pénztárnál álltam, amikor bejött két illuminált fiatalember –mesélte a Borsnak az énekesnő.– Letettem a mobilomat a pultra, és hátravittem a velem utazó lányoknak, amit vettem, de ekkor elkezdtek randalírozni ezek a férfiak. Köpködtek a földre, szendvicseket dobáltak. Félelmetes volt, ezért gyorsan kimentünk a kocsiba, akkor jutott eszembe, hogy a telefonom ott maradt."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Cini barátnője próbált visszamenni az értékes telefonért, ám a kutasok a biztonság kedvéért bezárták az ajtókat, és várták, amíg a rendőrség kiér.

"A fiúk őrjöngeni kezdtek, kitörték az ajtót. Autóba pattantak, és elhajtottak. Én bementem a pulthoz, de a telefonom már nem volt ott. Felhívtuk a számomat egy másik készülékről, olyan negyedóra múlva fel is vették, és minősíthetetlen hangon üvöltöztek velünk, hogy hatvanezerért visszaadják, ha nagyon kell. Megadtak egy másik benzinkutat, hogy oda menjek érte, de közölték, hogy ha rendőrökkel érkezem, elvágják a torkomat. Elképesztő volt az egész."

A rendőrök hamar a helyszínre érkeztek, visszanézték a kamerákat, amin felismerhető volt a két elkövető és a kocsijuk is. A két fiatal férfit azóta is keresi a rendőrség.

Cini és barátai a helyszínelés alatt gyorsan elszaladtak Nikiért a reptérre, majd vele kiegészülve hajnalig várták a rendőrségi nyomozás végét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.