Nemrég került nyilvánosságra az a nyilatkozat, amelyben a rendőrség elismerte, hogy hibázott a híres tévés ügyében. 15 évvel ezelőtt ugyanis hullát találtak Michael Barrymore medencéjében, de nem jártak el megfelelően.

Meghurcolták és letartóztatták Michael Barrymore híres televíziós személyiséget 15 évvel ezelőtt, miután egy hullát talált a rendőrség a medencéjében. A Stuart Lubbock nevű férfi halálának oka fulladás volt, de a végbélnyílása körül is találtak sérüléseket.

Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

A híres tévést érthető módon egyből kapcsolatba hozták az esettel, és rengeteg pletyka kapott szárnyra Michael Barrymore életéről, például azt rebesgették, hogy drogos orgiákat tart a lakásában. Az addig sikeres tévésnek a karrierje tönkrement, az akkori csatornája egyből bontotta vele a szerződést, pedig csak 2007-ben tartóztatták le, és két nap után el is engedték elegendő bizonyíték hiányában. Ennek ellenére nem foglalkoztatták sehol sem szívesen, a rendőrség pedig csak a napokban tisztázta hivatalosan a férfit. Elismerték, hogy nem jártak el szakszerűen az ügy során, Michael Barrymore letartóztatása sem volt helyes lépés - írja a Mirror.