Borvörös rúzs és mély dekoltázs: Tóth Andi stílust vált?

X-Faktor rúzs sztárok Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi már közel sem az a szende kislány, akinek anno megismertük: erre pedig a legutóbbi, közösségi oldalára feltett fotó a bizonyíték. Az énekesnő dögösebb, mint valaha!

Tóth Andi 2014-ben nyerte meg az X-Faktort 15 évesen. A lány még nincs 18 éves, a stílusa azonban lényegesen kacérabb és szexisebb lett az elmúlt pár évben. Ezt pedig a legutóbbi, a Facebookra posztolt képe is bizonyítja.

Borvörös rúzs, elég mély dekoltázs, és pár kamu tetoválás - Andi megmutatta, ilyen is tud lenni, ha akar.

Talán Halloween buliba készül az X-Faktor egykori győztese?

Két hónapja egyébként már írtunk arról, hogy az énekesnő egyre jobban kinyílik: a Válótársakban is volt kacér jelenete, és klipjében is szexizett egy keveset. Andi egyébként nemcsak csinos, de az alakja is egyre jobb, ezért pedig sokat tesz. "Ha nem forgatok, és nem vagyok a színházban, akkor heti négy alkalommal biztosan elmegyek edzeni. Kockás hasra gyúrok!" - árulta el nemrég a magyar sztár.

Ők a világ leggazdagabb sztárjai - repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus - a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Egy-egy csinos ruha vagy a méregdrága autó meg sem kottyan nekik, mely nem meglepő ezekkel a fizetésekkel. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűen a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigoAigner Szilárd lánya apja elvesztéséről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20161027-aigner-szilard-lanya-megszolalt-igy-dolgozzak-fel-apjuk-elveszteset.htmlAigner Szilárd lánya, Luca a Konyhafőnök című műsorban tűnt fel, akkor még mosolygósan, ugyanis az adást még a júniusi tragédia előtt vették fel. Azóta viszont próbálják feldolgozni a gyászt, a hiányt, amit Aigner Szilárd elvesztése okozott. Lánya, Lucia szerint ő volt a legstabilabb ember, akit valaha ismert. TV + SztárokOrigoSalma Hayek 50 éves, de ilyen külsővel bárkit megkaphathttp://www.life.hu/sztarok/20161027-salma-hayek-szineszno-50-evesen-is-szuperdogos.htmlSalma Hayek már 50 éves, de ez nagyjából senkit sem érdekel: a színésznő annyira szexi a legújabb, róla készült képeken, hogy a pasik 20-100 év között valószínűleg utána csorgatják majd a nyálukat. TV + SztárokOrigoVV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigoVásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-szerelmet-keres-sztarban-sztar-versenyzoje-par-honapja-szakitott.htmlVásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.