Az X-Faktor győztese, Tóth Andi levedlette babaarcát és szexistennővé változott

X-Faktor énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese, Tóth An­di a szemünk előtt vált érett nővé, és ezt az énekesnő szívesen ki is hangsúlyozza: egyre dögösebb fotókkal örvendezteti meg rajongóit, akik közül páran nem nézik jó szemmel az énekesnő kacérságát, szerintük ugyanis visszafogottabban kellene vi­selkednie.

"Az új klipem is azt mutatja, hogy egyre nyitottabb vagyok a világra, szép lassan kinyílok. A Válótársakban sem nehéz egy kacér, cserfes fruskát alakítanom. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, de persze megértem, ha az idősebb korosztály esetleg túl kibontakozónak lát" - mondta a 17 éves tinisztár, aki legutóbb a fürdőkádban pancsolva énekelt rajongóinak, a Válótársak című sorozatban pedig

egy elég erotikus csókjelenettel kápráztatja majd el a nézőket.

Kedvenc lesz ez

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett videó,

Andi azt is elárulta, hogy sokat sportol, mivel számára fontos a külső.

"Ha nem forgatok, és nem vagyok a színházban, akkor heti négy alkalommal biztosan elmegyek edzeni. Kockás hasra gyúrok!" – meséli nevetve a csinos énekesnő, akinek átváltozásához valószínűleg az is hozzájárult, hogy

pár hónappal ezelőtti szakított barátjával.

Forrás: Instagram

"Anyukám támogat mindenben, persze azt mondja, néha túl szexi vagyok, de büszke rám a szorgalmam és a kitartásom mi­att. Barátnős a viszonyunk, ezért kifejezetten örültem neki, hogy felköltözött hozzám Budapestre. Így most vele élek együtt. Rengeteg időt töltünk együtt, gyakran még sportolni is elviszem magammal!" - lelkendezett az énekesnő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.