Újra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekes

Forrás: Király Viktor / Facebook -
Star Academy szerelem Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. 

A kapcsolatukról már pletykálni is kezdtek, most azonban Király Viktor a Storynak megerősítette, valóban kibontakozóban van köztük a szerelem.

„Valóban ismerkedünk egymással, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Randizgatunk, hogy még jobban megismerjük a másikat. Meglátjuk, mit hoz a jövő, hamarosan kiderül, mi lesz a kapcsolatunkból. Ennél többet egyelőre nem mondhatok, már csak azért sem, mert nem akarok elkiabálni semmit" – mondta el Viktor.

Forrás: Király Viktor / Facebook

Alpáriság a köbön - Zavarba hozták a BeleValó betelefonálójáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-tiv-tivy-a-valovilag8-jatekosanak-szurkolnak.htmlAhogy ez lenni szokott, a VaóVilág éjszakai háttérműsorában Aurelió vagy Győzike fogadják a betelefonálók hívásait, és egy kicsit évődnek is velük. Ezúttal Au és a Farm nyertese, Gábor ültek a telefon másik végén. TV + SztárokOrigo"Aurelio egy elhízott, dagadt malac" - Így szívatta meg Győzike társáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-gaspar-gyozo-beszolt-aureloonak-a-belevaloban.htmlTelefonon szólt be Gáspár Győző műsorvezető-társának. Persze, gyorsan kiderült a turpisság. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVV8: Szeretnéd kamerák előtt nézni, ahogy a fiad szexel? Ő megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-krisztian-es-mici-kapcsolatanak-a-fiu-edesanyja-orul.htmlHarcsával indult, de úgy tűnik, érzelmileg is kezdenek közeledni egymás felé a ValóVilág játékosai. Mici és Krisztián is arról beszélnek, hogy megkedvelték egymást, sőőőőt! a fiú édesanyjának is bejön a szőke, több helyen csak lamantintestűként emlegetett dúskeblű "vállalkozónő". TV + Sztárok--Tiszta szégyen: Így majmolja VV Atti Aureliót: péniszhelikopter újrahttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-atti-aureliot-utanozza.htmlAz RTL 2 Belevalójában olyat is láthatunk, ami a ValóVilág összefoglalójának már túl sok lenne. Nos, Atti nemi szerve pont ilyen. Szívesen kihagytuk volna az élményt. TV + Sztárok--Visszatér a színpadra Csobot Adél: káprázatosan néz ki az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-visszater-a-szinpadra-csobot-adel-babaja-megszuletese-ota-eloszor.htmlAhogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba, ám az énekesnő azt is elmondta, nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.A mai nap pedig különösen boldog számára, babájuk megszületése óta először áll színpadra az énekesnő. TV + SztárokOrigoLedobta a textilt Gergely Róbert gyönyörű, fiatal párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gergely-robert-fiatal-parja-nemedi-varga-timea-szineszno-levetkozott-pasik-a-pacban-cimu-vigjatekban.htmlNémedi-Varga Tímea színésznő, a férje, Gergely Róbert által rendezett, Pasik a pácban című vígjátékban vált meg ruháitól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.