Vásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe.

Vásáry Andréról keveset lehet tudni, főleg ami a magánéletét illeti. A hot! Magazinnak viszont engedett némi betekintést féltve őrzött privát szférájába. Elmesélte, hogy ő egy rendkívül harmonikus ám pörgős életet élő ember, aki rettenetesen szeret szeretni és bár nemrég ért véget egy komoly kapcsolata, nagyon vágyik a szerelemre.

"Olyan vagyok, mint egy versenyló, aki folyamatos terhelést igényel. Az élet akkor jó, ha zajlik, és jelenleg van dolog bőven, amiért nagyon hálás vagyok. Szeptemberben kezdtem a Zeneakadémián, ami egy új fejezete az életemnek, mellette igyekeztem helyt állni a műsorban, amit egyébként imádtam. És ez valószínűleg meglátszott, mert jó visszajelzéseket kaptam a nézőktől. Persze voltak negatív megjegyzések is; megmosolyogtat, ha sértő kritikát kapok, nem veszem fel, többnyire sikerül kizárnom őket." 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

 André elmesélte azt is, hogy családja mellett volt szerelme is végig izgult érte a műsor alatt. Bár a párkapcsolat nem működött, a szoros barátság mégis megmaradt köztük.

"Még januárban mentünk szét a párommal, de van köztünk egy kötelék, amit nem lehet elszakítani, de azt nem tudom, hogy van-e még közös utunk. Vágyom a szerelemre, vagy vele vagy mással. Várom, hogy újra átéljem azt az érzést, amit a szerelem kínál, hiszen szerelmesnek lenni egy csodálatos állapot."- vallotta be az énekes.