Sztárban sztár sztárok Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár hetedik adásának kiesője Vásáry André lett. 

A héten az énekeseknek egy szóló és egy duett dalt kellett előadniuk. Vásáry André már Justin Bieberként sem nyerte el a zsűri tetszését, később pedig Polyák Lillával adta elő az Apuveddmeg című Wellhello slágert.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A zsűri szerint ebben az előadásban is Lilla volt a jobb Fluor Tomiként, végül a sors fintora, hogy ők ketten álltak a rangsor legvégén. A zsűri tagjai Lillára szavaztak, még akkor is, ha ez az este nem sikerült jól az énekesnő számára. A közönség is hasonlóan döntött: Vásáry Andrénak kellett távoznia a műsorból.

Tóth Gabi nem viccel: ő a legkeményebb mentor! http://www.life.hu/sztarok/20161021-toth-gabi-kemeny-mentor-az-enekesno-nem-hagyja-magat.htmlMinden műsorban szükség van egy erős női karakterre. Az X-Faktorban Gabi az, akit még sosem láttuk ilyen kemény csajnak! TV + SztárokOrigo"Soha nem csalódtam még ekkorát" - Tóth Gabi elhagyta a stúdiót http://www.life.hu/sztarok/20161021-toth-gabi-csalodott-az-x-faktor-mentora-szerint-nem-jottek-jo-enekesek.htmlGabi nem bírta idegekkel, hogy a csapata nem vette komolyan a feladatokat. TV + SztárokOrigoMajka: "Innentől kezdve aljas módon fogok viselkedni"http://www.life.hu/sztarok/20161023-majka-a-sztarban-sztar-zsurijeben-beszolassal-inditott.htmlA Sztárban sztár hetedik adását Majka egy erős beszólással indította: mostantól vége a kedvességnek. TV + Sztárok--VV8: Szeretnéd kamerák előtt nézni, ahogy a fiad szexel? Ő megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-krisztian-es-mici-kapcsolatanak-a-fiu-edesanyja-orul.htmlHarcsával indult, de úgy tűnik, érzelmileg is kezdenek közeledni egymás felé a ValóVilág játékosai. Mici és Krisztián is arról beszélnek, hogy megkedvelték egymást, sőőőőt! a fiú édesanyjának is bejön a szőke, több helyen csak lamantintestűként emlegetett dúskeblű "vállalkozónő". TV + Sztárok--Óvodás kisfiú külseje lett Nagy Adrinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161023-ovodas-kisfiu-kulseje-lett-nagy-adrinak-amikor-kocsis-tibivel-duettezett.htmlA dögös Nagy Adri épp úgy festett a Sztárban Sztár színpadán, mint egy óvodás kisfiú, a zsűri mégis imádta a produkciót. TV + Sztárok--Hajdú vs. Puzsér: a bíróság helyett most a képernyőn csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-hajdu-peter-az-atvn-puzser-robert-a-hir-tvn-egy-musorsavban.htmlEgy időben lesz látható a műsoruk. Amíg Hajdú az ATV-n dobálja a Frizbit, addig Puzsér a Hír TV-n kapott műsort. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.