L.L. Junior 10 hónappal ezelőtt hagyta el két gyermekének édesanyját. Hosszabb vívódás és veszekedések után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Junior azóta már megtalálta a szerelmet, azt viszont nem szeretné, ha gyerekeit Csilla majdani új barátja nevelje...

L.L. Junior lassan egy éve hagyta el kedvesét, ám a nyilvánosság előtt csak néhány hete vallották be, hogy különvátlak. Elmodása szerint a sok veszekedés és feszültség vezetett odáig, hogy végül a szakítás mellett döntöttek. Az énekes azóta már újra szerelmes, választottját már nagyobbik fiának is bemutatta.

Juniort arról faggatták az életmód csatorna műsorvezetői, vajon mit szólna ahhoz, hogy ha exének új párja lenne és a gyerekek egy másik férfival is együtt élnének? A rapper szerint ezt egyelőre nem tudja elképzelni, ugyanis túl önzőnek tartja magát, szóba sem jöhet, hogy egy másik férfi legyen kisfiai közelében. 

 

Elhagyta gyermekei anyját L.L. Junior: új szerelme van
Már 10 hónapja nem él együtt L.L. Junior gyermekei anyjával. Az énekes eddig titokban tartotta, hogy a 7 éve tartó kapcsolatuk tönkrement, de állítása szerint mindenkinek jobb így. Ő már meg is találta új szerelmét, akit a gyermekei és egykori párja is elfogadnak.