A fitneszguru nem törődik a negatív kommentekkel, hiszen elmondása szerint ezek az emberek csak a saját szegénységi bizonyítványukról tesznek tanúságot. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Réka a közösségi oldalán számolt be arról, hogyan segített egy hajléktalan férfin. A Facebookon rengeteg pozitív üzenet érkezett az édesanya képei alá, ám akadtak olyanok is, akik ügyes reklámként definiálták a dolgot. Schobert Norbi nem hagyta szó nélkül a történteket, hiszen szerinte ezek az emberek csak a saját hülyeségüket mutatják be egy-egy ilyen bejegyzéssel.  

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

"Ha valaki le van csúszva, azon érdemes segíteni. A közösségi médiának ebből a szempontból is példát kell mutatnia. Réka ügye kapcsán nagyon kevés negatív kommentet kaptunk, melyek sem engem, sem őt nem érintettek meg. Mi jót akartunk cselekedni, és ez sikerült is. Rengeteg buta, értetlen, kretén ember van a Facebookon, akik abban lelik örömüket, hogy másokat bántanak. Nekem is vannak kretén ismerőseim, de őket már rég kikövettem. Ha valakinek nem tetszik az oldala, akkor ne kövesd. Könnyű másokat kritizálni" - mondta a Life.hu-nak Norbi, aki nem hajlandó időt szánni ezekre a hozzászólásokra.