Petics Kristófnak, az X-Faktor énekesének már most véget érhet a verseny. A fiú a rendőrségen éjszakázott. 

Ahogy az lenni szokott, a továbbjutás után Kristóf is felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra. Egyik este a fiú elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről. Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf ellenfele 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.  A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték Kristófot az őrsre, és bent tartották éjszakára – tájékoztat az ügyről az RTL Klub.

"Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla"– nyilatkozta a Blikknek Petics. – Otthon azt tanították, ne bántsak senkit, de ha úgy alakul, inkább én legyek erőszakos, mint hogy engem terítsenek le. Ha visszamehetnék az időben, pontosan ugyanezt tenném. Alapvetően próbálok mindent a szavak erejével megoldani, de ez most így alakult. Apukám büszke volt rám, hogy férfiként viselkedtem, és kiálltam magamért" - tette hozzá

Jelenleg Petics Kristóf ellen rendőrségi eljárás folyik, a rendőrség lefoglalta az esetről készült biztonsági felvételeket.