Petics Kristóf X-Faktor 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristófnak, az X-Faktor énekesének már most véget érhet a verseny. A fiú a rendőrségen éjszakázott. 

Ahogy az lenni szokott, a továbbjutás után Kristóf is felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra. Egyik este a fiú elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről. Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf ellenfele 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték Kristófot az őrsre, és bent tartották éjszakára – tájékoztat az ügyről az RTL Klub.

"Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla"– nyilatkozta a Blikknek Petics. – Otthon azt tanították, ne bántsak senkit, de ha úgy alakul, inkább én legyek erőszakos, mint hogy engem terítsenek le. Ha visszamehetnék az időben, pontosan ugyanezt tenném. Alapvetően próbálok mindent a szavak erejével megoldani, de ez most így alakult. Apukám büszke volt rám, hogy férfiként viselkedtem, és kiálltam magamért" - tette hozzá

Jelenleg Petics Kristóf ellen rendőrségi eljárás folyik, a rendőrség lefoglalta az esetről készült biztonsági felvételeket.

ValóVilág8 - Megdöbbentő eredménnyel zárult a párbajhttp://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8-parbajan-attila-nyert-evelinnel-szemben.htmlNos, vasárnap este kiderült: VV Evelin nem választott jól, amikor Attilát hívta párbajra. Annak ellenére sem, hogy a műsor nézői is arra szavaztak, hogy a fiút hívja ki. A trágár beszédéről és a Somával való szexelgetéséről elhíresült játékosnak ma már csak emlék a villa. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó gyászol - Telefonon kapta a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-star-academy-zsuritagja-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlA férfi bár idős volt, alapvetően jó egészségnek örvendett, ezért Ildikót sokkolta az édesapja halálhíre. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjra becsajozott Király Viktor - Ebbe a lányba szerelmes az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kiraly-viktor-a-star-academy-hattermusoranak-riporterevel-nagy-rekaval-jott-ossze.htmlEgy facéran eltöltött év után Király Viktor újra párra talált. A Star Academy háttérműsorának riporterével, Nagy Rékával jött össze az énekes. TV + SztárokOrigoValóVilág8 - Megdöbbentő eredménnyel zárult a párbajhttp://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8-parbajan-attila-nyert-evelinnel-szemben.htmlNos, vasárnap este kiderült: VV Evelin nem választott jól, amikor Attilát hívta párbajra. Annak ellenére sem, hogy a műsor nézői is arra szavaztak, hogy a fiút hívja ki. A trágár beszédéről és a Somával való szexelgetéséről elhíresült játékosnak ma már csak emlék a villa. TV + Sztárok--VV8: Szeretnéd kamerák előtt nézni, ahogy a fiad szexel? Ő megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-krisztian-es-mici-kapcsolatanak-a-fiu-edesanyja-orul.htmlHarcsával indult, de úgy tűnik, érzelmileg is kezdenek közeledni egymás felé a ValóVilág játékosai. Mici és Krisztián is arról beszélnek, hogy megkedvelték egymást, sőőőőt! a fiú édesanyjának is bejön a szőke, több helyen csak lamantintestűként emlegetett dúskeblű "vállalkozónő". TV + Sztárok--Hajdú vs. Puzsér: a bíróság helyett most a képernyőn csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-hajdu-peter-az-atvn-puzser-robert-a-hir-tvn-egy-musorsavban.htmlEgy időben lesz látható a műsoruk. Amíg Hajdú az ATV-n dobálja a Frizbit, addig Puzsér a Hír TV-n kapott műsort. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.