Marokkóban tevegelt, sőt, álomalakot is villantott Vajna Timi

Vajna Timi sztárok Marokkó teve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szép, hogy megint szuper helyen van Vajna Timi! Andy Vajna felesége ezúttal Marokkót fedezi fel - mutatjuk is, hogyan!

Vajna Timi ismét csodás helyről posztolt. A csinos üzletasszony a szépséges Marokkóban van, ahol egészen biztosan nem unatkozik. A tevegelést például nagyon élvezi a sivatagban, erről több videót is megosztott követőivel a képmegosztó oldalán.

#desert #camel

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

De persze az igazi pihenés sem váratott sokáig magára: Timi egy fürdőruhás képpel is megmutatta, hogy milyen szuper idő van arrafelé, no és persze azt is láthatjuk, hogy Timi napok óta tartó fehérjediétáját is siker koronázza: Andy Vajna felesége csúcsformában van!

Forrás: Instagram/timeavajna

Timi egyébként abszolút tisztában van azzal, hogyan is dobhatja fel a külsejét a vízparton: korábban a Life.hu-n írt arról, miként lehet egy nő a beach istennője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.