Nem volt egyszerű szerelmi élete Détár Enikő párjának, Kiss Péternek, sokszor kellett nagyot csalódnia. A házassága sem úgy alakult, ahogy azt eltervezte, de Enikő mellett megtalálta azt a harmóniát, amire szüksége van. Így az sem zavarja, hogy a színésznő nem akar a felesége lenni.

Nem adtak túl sok esélyt a közeli ismerősök Détár Enikőnek és Kiss Péternek, de a kapcsolatuk a sok viszontagság ellenére is kitart. Azon vannak, hogy közös otthont építsenek, és bár minden téren rendben van az életük, Péter ezt nem mindig mondhatta el magáról, sokszor kellett csalódnia, 3 hosszú kapcsolaton és megannyi szakításon van túl.

Forrás: Facebook/Édes Élet

„Hiába dolgoztam, mindenemet befektettem a kapcsolatba, de nem feltétlenül jól, vagy nem úgy, ahogy elvárták volna. A szerelmi háromszög minden szögét ismerem”– mondta Péter a Hot! magazinnak. Először 19 évesen érte csalódás, amikor éppen katonai szolgálatát teljesítette. „Szerelmes voltam egy lányba, egy eltávon azonban kiderült, hogy megcsalt” – számolt be a szomorú emlékről. Kilátástalan helyzetéből egy újabb szerelem mentette ki, de az a kapcsolat is zátonyra futott, pedig rengeteg közös kalandban vettek részt.

Forrás: Facebook/Aktív

A harmadik kapcsolatából házasság lett, bár az első találkozáskor azt hitte egykori felesége Péterről, hogy meleg. Azonban az a kapcsolat is kiüresedett, a válás pedig tönkretette. „Egy volt tanárom fogadott be, aki már-már az életemért aggódott” – mondta Péter, akinek Enci mutatta meg, hogy újra lehet boldog. „Újra hinni kezdtem abban, hogy mennyit emel az ember lelkén egy kapcsolat. Boldog vagyok, és már meg tudok barátkozni a gondolattal, hogy Enci nem akar hozzám jönni feleségül” – árulta el Détár Enikő párja, aki azt is elmondta, Enci és volt felesége nem barátnők. „Nem lettek barátnők, nincsenek közös grillezések, de emberi módon tudnak egymással beszélni, ha úgy adódik” – mondta Péter.