Détár Enikő párja: „A szerelmi háromszög minden szögét ismerem”

Forrás: Facebook/Édes Élet -
Détár Enikő Kiss Péter szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt egyszerű szerelmi élete Détár Enikő párjának, Kiss Péternek, sokszor kellett nagyot csalódnia. A házassága sem úgy alakult, ahogy azt eltervezte, de Enikő mellett megtalálta azt a harmóniát, amire szüksége van. Így az sem zavarja, hogy a színésznő nem akar a felesége lenni.

Nem adtak túl sok esélyt a közeli ismerősök Détár Enikőnek és Kiss Péternek, de a kapcsolatuk a sok viszontagság ellenére is kitart. Azon vannak, hogy közös otthont építsenek, és bár minden téren rendben van az életük, Péter ezt nem mindig mondhatta el magáról, sokszor kellett csalódnia, 3 hosszú kapcsolaton és megannyi szakításon van túl.

Forrás: Facebook/Édes Élet

„Hiába dolgoztam, mindenemet befektettem a kapcsolatba, de nem feltétlenül jól, vagy nem úgy, ahogy elvárták volna.

A szerelmi háromszög minden szögét ismerem”

– mondta Péter a Hot! magazinnak. Először 19 évesen érte csalódás, amikor éppen katonai szolgálatát teljesítette. „Szerelmes voltam egy lányba, egy eltávon azonban kiderült, hogy megcsalt” – számolt be a szomorú emlékről. Kilátástalan helyzetéből egy újabb szerelem mentette ki, de az a kapcsolat is zátonyra futott, pedig rengeteg közös kalandban vettek részt.

Forrás: Facebook/Aktív

A harmadik kapcsolatából házasság lett, bár az első találkozáskor azt hitte egykori felesége Péterről, hogy meleg. Azonban az a kapcsolat is kiüresedett, a válás pedig tönkretette. „Egy volt tanárom fogadott be, aki már-már az életemért aggódott” – mondta Péter, akinek Enci mutatta meg, hogy újra lehet boldog.

„Újra hinni kezdtem abban, hogy mennyit emel az ember lelkén egy kapcsolat.

Boldog vagyok, és már meg tudok barátkozni a gondolattal, hogy Enci nem akar hozzám jönni feleségül” – árulta el Détár Enikő párja, aki azt is elmondta, Enci és volt felesége nem barátnők. „Nem lettek barátnők, nincsenek közös grillezések, de emberi módon tudnak egymással beszélni, ha úgy adódik” – mondta Péter.

Vérengzés a villában - ez lett a buli végehttp://www.life.hu/sztarok/20161103-verzo-fejjel-es-szakadt-ruhakkal-buliztak-a-villalakok.htmlCsak erős idegzetűeknek ajánljuk a következő képsorokat. Vérző fejek, eltorzult arcok és szanaszét tépett ruhák - ez lett a buli vége.... TV + SztárokOrigoGönczi Gábor néhány hét múlva apa leszhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-gonczi-gabor-par-het-mulva-apa-lesz.htmlGönczi Gábor és kedvese néhány hét múlva a gyakorlatban is szülőkké válnak. A szerelmes pár már számolja vissza a napokat, alig várják, hogy megszülessen a kis trónörökös. TV + SztárokŐ sem lesz már fiatalabb: megöregedett az 54 éves Jon Bon Jovihttp://www.life.hu/sztarok/20161103-igy-nez-ki-most-az-54-eves-jon-bon-jovi.htmlAz idő a sztárokat sem kíméli: Jon Bon Jovi sem lesz már fiatalabb. A zenész a minap interjút adott, és azt kell mondjuk, bizony rajta is meglátszik a kor! TV + Sztárok--Varnus Xavér és Törőcsik Mari szerepelnek egymás végrendeletébenhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-varnus-xaver-es-torocsik-mari-egymas-vegrendeleteben-szerepelnek.htmlA napokban jelenik meg a Törőcsik Mari életét bemutató könyv, amelyből kiderül, hogy milyen temetést szeretne a Nemzet Színésze. Pontosan leírja, mit kíván, és ebben Varnus Xavérnak is lesz szerepe: ő fog orgonálni. Törőcsik Mari végrendeletében tehát szerepel a művész, de most kiderült, hogy ez fordítva is igaz! TV + Sztárok--Gáspár Laci mentoráltjai elárulták, mi bennük a pluszhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-az-x-faktor-25-ev-felettiek-csapata-elarulta-mi-bennuk-a-plusz.htmlGápsár Laci a 25 év felettieket kapta meg mentoráltként, ő pedig úgy döntött, Balogh Esztert, Ónódi Jánost és Fejes Szandrát viszi magával az élő show-ba. TV + SztárokOrigoMég mindig keresi az igazit Fluor Tomi http://www.life.hu/sztarok/20161103-fluor-tomi-szivesen-csajozna-a-sztar-mar-jo-ideje-szingli.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a Wellhello énekeseit faggatta, méghozzá a szerelemről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.