Scott Eastwood egy autóbalesetben vesztette el kedvesét

halál színész baleset Scott Eastwood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 30 éves színészt imádják a nők, ő a mai napig csak egy nőt imád. A legkapósabb hollywoodi sztár most a magánéletéről vallott. 

Hallani sem akar a szerelmről Scott Eastwood, aki még 2014-ben veszítette el kedvesét egy autóbalesetben. Jewel Brangman San Diegóból Los Angelesbe tartott bérelt autójával, amikor megtörtént a tragédia. A 26 éves modell azonnal szörnyethalt, melyet a sztár a mai napig nem tudott feldolgozni - írja a GQ magazin.

Forrás: Instagram/Jewel Brangman

"Ő volt az igazi. Elvesztettem az első, igazi szerelmemet. Meghalt autóbalesetben, és én a mai napig nem tudom felfogni. A légzsák hibája volt, ami szétzúzta a gerincét. Pont aminek meg kellett volna mentenie, az ölte meg" - nyilatkozta korábban a sztár.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja lett az RTL Klub új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161103-kovacs-dori-azaz-enb-zsofi-vezeti-az-x-faktor-kiseromusorat-az-rtl-klubon.htmlKovács Dóri, azaz ÉNB Zsófi vezeti az X-Faktor kísérőműsorát. TV + SztárokOrigoPuskás Peti x-faktoros csapata, a Fiúk: Így versenyeznek a srácokhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-puskas-peti-csapata-szereti-az-eletet.htmlA Fiúk csapata két versenyzőből áll, a harmadik tagot, Kristófot verekedés miatt kitiltották a versenyből. A Life.hu riportere arról faggata a két srácot, hogy mivel szeretnék meggyőzni a nézőket. TV + SztárokOrigoPuskás Peti szerint Petics Kristóf elbaltázta élete lehetőségét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-puskas-peti-az-x-faktor-mentora-szerint-petics-kristof-elbaltazta-elete-lehetoseget.htmlA Life.hu riportere az X-Faktor mentorát, Puskás Petit fagatta, mit szól ahhoz, hogy kizárták a versenyzőjét, Petics Kristófot. A fiú verekedésbe keveredett, a rendőrség testi sértés miatt folytat ellene eljárást.TV + Sztárok--Ő váltja a képernyőn Liptai Claudiát http://www.life.hu/sztarok/20161102-liptai-claudia-megujult-szabalyokkal-ter-vissza-a-bumm-cimu-musor-till-attila.htmlHamarosan újra képernyőre kerül a TV2 egyik népszerű vetélkedője, a Bumm! Eddig Claudia vezette a műsort, most viszont egy kollégája fogja helyettesíteni. TV + SztárokOrigoGyönyörű fotón Zuckerberg és családja: vikingek és a kis sárkánybébihttp://www.life.hu/sztarok/20161101-mark-zuckerberg-csaladi-foton-vikingeknek-oltoztek.htmlMark Zuckerberg és családja vikingeknek öltöztek Halloween alkalmából. TV + Sztárok--VV8: Soma teljesen kiborult - Elvesztette Evelinthttp://www.life.hu/sztarok/20161101-valovilag8-soma-kiborult-hogy-evelin-kiesett-a-valosagshow-bol.htmlAhogy azt megírtuk, szoros párbajt láthattak a nézők VV Evelin és Ati között vasárnap este. A villába a fiú térhetett vissza: akit csak barátja, Dávid és Mici várt vissza. A lány benti párja, Soma összetört. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.