Sebestyén Balázs megmutatta

ének Morning Show Rapülők Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nagyon tehetséges műsorvezető. A rádióban és a televízióban is egyaránt helyt áll. Most viszont kiderült, mihez nincs tehetsége a sztárnak...

Sebestyén Balázsról eddig azt tudtuk, miben tehetséges. Most viszont azt is megmutatta, mi az, amihez egyáltalán nem ért. A műsorvezető kollégáival, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel egyelőre nem tudni miért, de a Rapülők egyik nagy slágerét a Zúg a Volga című számot énekelték fel.

Mi tagadás, nincs túl jó hangjuk a Morning show sztárjainak, mondhatni élvezhetetlen volt az előadás. Ezt az élményt most mi is megosztjuk veletek.

Így éli mindennapjait Vujity Tvrtko Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20161104-vujity-tvrtko-amerikai-az-ismert-teves-jol-beilleszkedett-az-uj-kornyezetbe.htmlPár hónappal ezelőtt az ismert tévés úgy döntött, elhagyja az országot és új életet kezd a tengerentúlon. TV + Sztárok--Már sütnek Vajna Timi fánkozójában, de a bolt nem nyit ki http://www.life.hu/sztarok/20161104-vajna-timi-fankozoja-nem-tudni-miert-zart-be-az-uzlet-ujra-sutnek.htmlAndy Vajna csinos felesége örömmel nyitotta meg a saját üzletét, de a sikeres kezdés után nem sokkal a bolt bezárta kapuit. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston férje végre elmondta a véleményét Brad Pittrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161104-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje-elmondta-velemenyet-brad-pittrol.htmlMióta kibukott Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre, a rajongók árgus szemekkel figyelik Jennifer Aniston minden reakcióját, hiszen nagyon sokan szeretnék, ha újra összejönne az egykori álompár. Nem csoda, hogy Jennifer Aniston férjének elege van már, egyetlen fotóval megmutatta, mi a véleménye Brad Pittről. TV + Sztárok--"A bulizás és a csajozás elvette Petics Kristóf eszét"http://www.life.hu/sztarok/20161104-az-x-faktorbol-kizart-petics-kristofrol-puskas-peti-beszelt.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban Petics Kristóf kizárása az X-Faktorból. Mint ahogy bizonyára ti is tudjátok, az élő show-kba is bejutott fiú verekedett, ezért az RTL Klub úgy döntött, nem szívesen látja a műsorban. Petics most a Facebook-oldalán tombol, ügyével kapcsolatosan volt versenyzőtársai is megszólaltak. TV + Sztárok--VV8: Mici cicit, Vivi meztelen testet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-szexi-villalanyok-vonaglott-a-legszebb-villalany-cimert.htmlMicsoda idomok! A villa lányai mindent bedobtak annak érdekében, hogy elnyerhessék a legszexibb villalakó címet. Mici és Vivi ezúttal sem hazudtolták meg magukat... TV + SztárokOrigoKözösségi oldalán őrjöng a verekedő X-faktoros, Petics Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-kozossegi-oldalan-orjong-a-verekedo-x-faktoros-petics-kristof-akit-kizartak-a-versenybol.htmlPetics Kristóf nagyon kiakadt, amikor verekedés miatt kizárták az X-Faktorból: dühének a Facebookon adott hangot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.