Aktmodell volt korábban Petics Kristóf - Nincs pénze, munkát keres

Forrás: Facebook/Petics Kristóf -
Petics Kristóf X-Faktor 2016 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta arról szólnak a hírek, hogy a ma estétől élő adásokkal jelentkező X-Faktor egyik döntősét, Petics Kristófot kizárták, új énekes léphet színpadra helyette.  A fiú megvert egy férfit, aminől rendőrségi ügy lett, és a műsorkészítők elmondása szerint zavarta társait is a felkészülésben. Mentora, Puskás Peti szerint a csajok és a buli vette el az eszét. 

Petics arról beszélt, hogy valóban sokszor felbosszantotta társait, de ő igazából csak poénkodni akart.

"A szobatársaim egyszer azon akadtak ki nagyon, hogy hajnal hatkor pucéran kerestem a gatyámat. Aztán olyan is előfordult, hogy egy kis bulival akartam felvidítani őket, de pont az ellenkezőjét sikerült elérnem" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/Petics Kristóf

"Egy művészeti iskola érdekes testű fiút keresett aktmodellnek. Örömmel vállaltam ezt a feladatot, legyezgette a hiúságomat, hogy sok művész dolgozott a papíron való megörökítésemen. A végére azonban már nagyon fárasztó lett a dolog, a hat-hét órán való egy pozícióban ülés megterhelte a gerincemet, ezért felmondtam. Ennél már csak jobb meló jöhet" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.