Napok óta arról szólnak a hírek, hogy a ma estétől élő adásokkal jelentkező X-Faktor egyik döntősét, Petics Kristófot kizárták, új énekes léphet színpadra helyette.  A fiú megvert egy férfit, aminől rendőrségi ügy lett, és a műsorkészítők elmondása szerint zavarta társait is a felkészülésben. Mentora, Puskás Peti szerint a csajok és a buli vette el az eszét. 

Petics arról beszélt, hogy valóban sokszor felbosszantotta társait, de ő igazából csak poénkodni akart. 

"A szobatársaim egyszer azon akadtak ki nagyon, hogy hajnal hatkor pucéran kerestem a gatyámat. Aztán olyan is előfordult, hogy egy kis bulival akartam felvidítani őket, de pont az ellenkezőjét sikerült elérnem" - nyilatkozta.  

Forrás: Facebook/Petics Kristóf

"Az X-Faktor szerkesztőinek helyében nem zártam volna ki magamat, mert a műsor nem a magánéletről, hanem az éneklésről szól" - tette hozzá és azt is elmondta, hogy kizárása a családját rosszabbul érintette, mint őt magát. "Éppen munkát keresek, mert nincs semmi pénzem, édesapám támogatásából élek. Ma voltam az első állásinterjún, ha lehet, színész szeretnék lenni, de bármi mást is elvállalnék, aminek egy kicsit köze van a művészetekhez" - mondta el a 24.hu-nak Petics, aki korábban aktmodell volt. 

"Egy művészeti iskola érdekes testű fiút keresett aktmodellnek. Örömmel vállaltam ezt a feladatot, legyezgette a hiúságomat, hogy sok művész dolgozott a papíron való megörökítésemen. A végére azonban már nagyon fárasztó lett a dolog, a hat-hét órán való egy pozícióban ülés megterhelte a gerincemet, ezért felmondtam. Ennél már csak jobb meló jöhet" - vélekedik.