Viselkedésével és külsejével is folyton felhívja magára a figyelmet Petics Kristóf. Igaz, a legutóbbi ügye nem jól sült el, kizárták az X-Faktorból, de azt mondja, soha nem is akart normális lenni, kinézetéért pedig a nemi identitása is folyton téma a környezetében. 

Nemcsak a külsejével, hanem a viselkedésével is felhívja magára a figyelmet, és mint mondja, soha nem is akar normális lenni.

"Az én szárnyamat mindenhol le akarták vágni, de sehol sem hagytam, ahogy a hajamat is mindig le akarták vágatni, de azt sem engedtem. Mindig olyan konzervatív közegbe kerültem, ahol folyamatosan el akartak nyomni. De mostanában végre kezdem jól érezni magam. Többnyire az váltotta ki ezt a lázadást bennem, hogy kifogtam a legbunkóbb főnököket. Az RTL főnökei viszont jó arcok voltak, az első normális 'feletteseim'. Az iskolában is folyton csesztettek. Egyszerűen nem akarták elfogadni a személyiségemet. Mindig azt mondták: 'Legyél olyan, mint egy normális férfi!' Én pedig azt feleltem: 'Ez a férfi ilyen!" Mindig vissza szoktam vágni a körmeimet, figyelek arra, hogy ha hosszú is, igényesen növesszem. Egyébként pedig ez velem jár. Én cicafiú vagyok" – jelentette ki a Borsnak

Forrás: rtl

"Soha nem voltam még férfival, és nem is szeretnék. A lányokat szeretem. De azt hiszik, hogy csak cicalányok vannak, pedig ott vagyunk mi is, cicafiúk" - tette hozzá Kristóf, aki azt azonban bánja, hogy szülei csalódtak benne. "Ők nem ilyen gyereket akartak, hanem egy normálisat. Ezért is szeretnék elköltözni otthonról, mert én is rosszul érzem magam, ha ők tartanak el, miközben bántom őket. Tudok kultúrember is lenni, de néha igenis szükség van az indulatokra. Egyszerűen igénylem, és szerintem mások is így vannak ezzel. Valahol erős impulzusokra van szükségünk, ami feszültséget szül bennünk, mégis megkönnyebbülünk tőle. Ez jobb, mint egy terápia. Egyébként nem vagyok agresszív. A verekedős esetnél felhúztak" - jelentette ki.