Petics Kristóf X-Faktor 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viselkedésével és külsejével is folyton felhívja magára a figyelmet Petics Kristóf. Igaz, a legutóbbi ügye nem jól sült el, kizárták az X-Faktorból, de azt mondja, soha nem is akart normális lenni, kinézetéért pedig a nemi identitása is folyton téma a környezetében. 

Nemcsak a külsejével, hanem a viselkedésével is felhívja magára a figyelmet, és mint mondja, soha nem is akar normális lenni.

"Az én szárnyamat mindenhol le akarták vágni, de sehol sem hagytam, ahogy a hajamat is mindig le akarták vágatni, de azt sem engedtem. Mindig olyan konzervatív közegbe kerültem, ahol folyamatosan el akartak nyomni. De mostanában végre kezdem jól érezni magam. Többnyire az váltotta ki ezt a lázadást bennem, hogy kifogtam a legbunkóbb főnököket. Az RTL főnökei viszont jó arcok voltak, az első normális 'feletteseim'. Az iskolában is folyton csesztettek. Egyszerűen nem akarták elfogadni a személyiségemet. Mindig azt mondták: 'Legyél olyan, mint egy normális férfi!' Én pedig azt feleltem: 'Ez a férfi ilyen!" Mindig vissza szoktam vágni a körmeimet, figyelek arra, hogy ha hosszú is, igényesen növesszem. Egyébként pedig ez velem jár. Én cicafiú vagyok" – jelentette ki a Borsnak.

Forrás: rtl

Soha nem voltam még férfival, és nem is szeretnék. A lányokat szeretem. De azt hiszik, hogy csak cicalányok vannak, pedig ott vagyunk mi is, cicafiúk"

"Ők nem ilyen gyereket akartak, hanem egy normálisat. Ezért is szeretnék elköltözni otthonról, mert én is rosszul érzem magam, ha ők tartanak el, miközben bántom őket. Tudok kultúrember is lenni, de néha igenis szükség van az indulatokra. Egyszerűen igénylem, és szerintem mások is így vannak ezzel. Valahol erős impulzusokra van szükségünk, ami feszültséget szül bennünk, mégis megkönnyebbülünk tőle. Ez jobb, mint egy terápia. Egyébként nem vagyok agresszív. A verekedős esetnél felhúztak"

Aktmodell volt korábban Petics Kristóf - Nincs pénze, munkát keres http://www.life.hu/sztarok/20161105-aktmodell-volt-korabban-petics-kristof-az-xfaktor-kizart-enekese.htmlNapok óta arról szólnak a hírek, hogy a ma estétől élő adásokkal jelentkező X-Faktor egyik döntősét, Petics Kristófot kizárták, új énekes léphet színpadra helyette. A fiú megvert egy férfit, aminől rendőrségi ügy lett, és a műsorkészítők elmondása szerint zavarta társait is a felkészülésben. Mentora, Puskás Peti szerint a csajok és a buli vette el az eszét. TV + SztárokOrigoVV8: Egész családja drukkolt Evelin kieséséért - Lejáratta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20161105-valovilag8-evelin-csaladja-attinak-drukkolt-a-parbajon.htmlA ValóVilág legutóbbi párbaja után is felmerült a nézőkben a kérdés: miért nem ment el szurkolni lánmyának Evelin anyukája. Most kiderült: a család egyik tagja sem szerette volna, ha a lány megy vissza a villába. TV + Sztárok--Sarka Kata dekoltázsos szelfije a szobánkba varázsolja a napfénythttp://www.life.hu/sztarok/20161104-sarka-kata-miaimiban-floridaban-nyaral.htmlKorábban gyakrabban láthattunk Sarka Katáról lengébb öltözetben készült fotókat, mint amilyet ezúttal is közzé tett a nyaralásról. TV + SztárokOrigo"Pirner Alma szerelmes volt egy szép nőbe"http://www.life.hu/sztarok/20161101-a-life-bulvarrapjeben-kiralyviktor-schobert-norbi-pirner-alma-liptai-claudia.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoVV8: Ilyen fejjel nézte vissza VV Evelin villabeli szexeit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161101-valovilag8-evelin-visszanezte-aurelioval-a-belevaloban-villaszexeit-somaval.htmlAureliónál vendégeskedett a BeleValóVilágban VV Evelin. A villalakóból lett műsorvezető szembesítette a lányt azzal, hogy sokkal több hallatszott takaró alatti beszélgetéseikből, mint gondolta. TV + Sztárok--VV8: Mici és Krisztián szexelését hallgatták egész éjjel a villalakók http://www.life.hu/sztarok/20161101-valovilag8-mici-es-krisztian-a-kozos-haloban-is-szexelnek.htmlA minap Mici és Krisztián a sufniban estek egymásnak, és leszögezhetjük, hazai valóságshow-ban ilyen szexet még nem láthattunk. Később, az sem zavarta őket, hogy fényes nappal van, és Mici nyeregbe pattant, de láthattuk már Krisz méretes szerszámát is. Ám amíg mi ki tudjuk kapcsolni a tévét, ha sok, amit látunk: a villalakók kénytelenek éjszakánként egy pornófilm hallgatóivá vállni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.