BRÉKING! Ő került a kirúgott Kristóf helyére az X-Faktorban

X-Faktor Petics Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Petics Kristófot egy verekedés miatt kizárták az X-Faktorból. Most kiderült, Puskás Peti kit vitt magával helyette az élő showba. 

Puskás Peti bejelentette, hogy a kirúgott Petics Kristóf helyére a fiúk csapatában nem más kapott új lehetőséget, mint Mata Ricsi.

Forrás: Facebook/xfaktor

Mi történhetett Tóth Gabival? Alig lehet ráismerni! - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161105-toth-gabi-az-x-faktor-zsurije-meglepoen-visszafogottan-oltozott-fel.htmlSzinte rá sem ismerni az X-Faktor első élő adásában a vadóc zsűritagra. TV + SztárokOrigoGigadekoltázst villantott Ördög Nóra - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161105-ordog-nora-a-star-academy-musorban-dekoltazst-villantott.htmlHűha, Ördög Nóri igazán kitett magáért a Star Academy mai adásában. TV + Sztárok--Drámai fordulat: VV Tivy feladja a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20161104-vv-tivy-a-valo-vilag-by-big-brother-lehet-hogy-feladja-a-jatekot.htmlVV Tivy a riportszobában közölte döntését, miszerint fel szeretné adni a játékot. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szerint Bereczki Zolinak óriás boája vanhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-liptai-claudia-szerint-bereczki-zolinak-orias-boaja-van-sztarban-sztar.htmlMuri Enikő a Sztárban szát színpadán ezúttal Janet Jackson egyik dalát adta elő.TV + Sztárok--"Apukám nézi a Való Világot" – jelentette ki Dina, miközben egy szál csöcsben lovagolta Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-valo-vilag-8-vv-dina-elarulta-miert-nem-enged-lorinak.htmlÚgy tűnik, VV Dinának random időközönként beugrik, hogy ez bizony egy valóságshow, ahol kamerák figyelik minden mozdulatát, és hogy amit bent művel, azt otthon szülei pironkodva figyelik. TV + SztárokOrigoNyög, zihál, visít - Matthew McConaughey így élvezihttp://www.life.hu/sztarok/20160514-matthew-mcconaughey-furcsa-hangokat-ad-a-filmjeiben.html...a filmforgatásokat! Íme, majd' négy percbe tömörítve a szexi Oscar-díjas színész vicces hangeffektjei. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.