Száz alatt még össze tudok adni számokat, de utána már nem, mert úgyis van a mobilomon számológép. Ezért nem fogom magam rosszul érezni - ezt, vagy valami ehhez hasonlót nyilatkozott VV Vivien a riportszobában. Majd még azt is hozzátette, hogy egy másik univerzumban egész biztosan ő lenne a legokosabb.

Sötét nap ez a mai a hazai televíziózás történetében, ugyanis az iskolahét végeztével levizsgáztak a villalakók. Nos, ha létezik az emberi butaságnak, ostobaságnak és sötétségnek egy maximum szintje, akkor a villalakók egész biztosan felülmúlták azt.

Sokuknak nehézséget okozott például Közép-Dunántúl megtalálása, illetve Szlovákia déli szomszédjának megnevezése. Néha azt is nehéz volt eldönteni, hogy vajon csak a jobb nézettségi mutatókért szórakoznak velünk, vagy tényleg létezik, hogy ennyire tudatlan emberek tévéműsorban szerepelhetnek, vagy hogy eddig egyáltalán életben maradtak.

Cikkünk folyamatosan frissül, egyelőre ugyanis nem elérhetők még a tévében látott videók. Bár lehet, hogy ez jobb is így...

Update: Érkeznek a videók: