Fegyveres rablás miatt keres a rendőrség több férfit, akik Debrecenben egy pisztollyal vagy annak utánzatával fenyegetettek meg egy nőt. Készpénzt és műszaki cikkeket vittek el a lakásból, a rablók közül kettő ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2016. november 4.-én 21 óra 10 perc körül több férfi egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegettek meg egy nőt Debrecenben. Készpénzt és műszaki cikkeket tulajdonítottak el. A rendőrség azonosította a feltételezett elkövetőket, ám közülük ketten egyelőre ismeretlen helyen tartózkodnak.

Rákóczi Imre EndreForrás: Police.hu
Alföldi TamásForrás: Police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellenük. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a képeken látható Rakóczi Imre Endre 31 éves hajdúhadházi és Alföldi Tamás 32 éves nyíregyházi lakosok tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén - írja a Police.hu.