Debreceni fegyveres rablás elkövetőit keresi a rendőrség

Forrás: Police.hu -
fegyveres rablás rendőrség Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fegyveres rablás miatt keres a rendőrség több férfit, akik Debrecenben egy pisztollyal vagy annak utánzatával fenyegetettek meg egy nőt. Készpénzt és műszaki cikkeket vittek el a lakásból, a rablók közül kettő ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2016. november 4.-én 21 óra 10 perc körül több férfi egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegettek meg egy nőt Debrecenben. Készpénzt és műszaki cikkeket tulajdonítottak el. A rendőrség azonosította a feltételezett elkövetőket, ám közülük ketten egyelőre ismeretlen helyen tartózkodnak.

Rákóczi Imre Endre Forrás: Police.hu
Alföldi Tamás Forrás: Police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellenük. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a képeken látható Rakóczi Imre Endre 31 éves hajdúhadházi és Alföldi Tamás 32 éves nyíregyházi lakosok tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén - írja a Police.hu.

Terrortámadástól tartanak Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20161107-terrortamadastol-tartanak-amerikaban-az-elnokvalasztas-elott.htmlA titkosszolgálat és az FBI terrortámadás veszélyére hívta fel a figyelmet: attól tartanak, hogy az elnökválasztás előtti napon várható a merénylet. News--2 órányi házasság után vált el egy pár http://www.life.hu/news/20161107-a-hazassag-utan-2-oraval-beadtak-a-valokeresetet.htmlEgy szerelmes pár kelt egybe Szaúd-Arábiában, ám az esküvő után 2 órával már el is váltak. Miért? A feleség Snapchaten tette közzé a ceremónia képeit. News--Több bizonyíték is szól a Teréz körúti robbantó ellen http://www.life.hu/news/20161107-terez-koruti-robbanto-a-bomba-alkatreszein-is-talaltak-dnst-a-nyomozok.htmlA nyomozók több újabb részletet is kiderítettek az elkövetőről. A hírek szerint nemcsak a hátizsákon, hanem a bomba alkatrészein is találtak DNS-nyomokat. NewsOrigoAndrás herceg egykori szeretője ad tanácsokat Harry herceg új kedvesénekhttp://www.life.hu/news/20161107-andras-herceg-egykori-szeretoje-koo-stark-ad-tanacsokat-harry-herceg-uj-kedvesenek-meghan-markle-nek.htmlKoo Stark amerikai színésznő 1981-től másfél évig volt András herceg, Károly herceg öccsének kedvese. A pár ugyan szakított, a nő azonban mindig jó szívvel gondolt egykori kedvesére. A 60 éves színésznő a szívén viseli Harry herceg új kedvese, a szintén színésznő Meghan Markle sorsát, ezért nyílt levélben írta le tippjeit a fiatal lánynak. NewsNorthfotoMegríkatta 13 éves rajongóját Hosszú Katinka http://www.life.hu/news/20161107-hosszu-katinka-13-eves-valtotarsanak-szemebe-csalt-konnyeket-a-vilagbajnok.htmlA 13 éves lány élőben találkozhatott kedvencével a százhalombattai országos bajnokságon, ahol egy csapatban is úszhatott a magyar sportolóval. NewsAFPAz idei ősz első havazására is számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20161107-vegyes-idojaras-helyenkent-havazas-is-var-rank-a-heten.htmlA Köpönyeg.hu szerint a héten már számolnunk kell a havazás esélyével. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.