Ha a férfi igazat mond, akkor rábukkantak Vilmos és Harry közel 50 éves féltestvérére.

Károly herceg és Kamilla életének legnagyobb lelepleződéséről írt cikket a Globe magazin. Állítólagos fiuk egy hosszabb interjúban számolt be életéről.

Simon Dorante-Day, a mostanra már 50 éves férfi azt állítja, hogy a trónörökös és szeretője gyermeke, akit 18 hónapos korában adtak nevelőszülőkhöz, mert az akkor 19 éves Kamillának nem állt módjában megtartani törvénytelen gyermekét. Az örökbe fogadó nagyszülők, Winifred és Ernest Day a királyi palotában dolgoztak, amikor még Simon kisgyermek volt. A kisfiú neveléséről pedig lányuk, Karen és férje, David gondoskodtak. Amennyiben a férfi igazat mond, úgy Károly valamelyest törekedett arra, hogy eltitkolt gyermekét magához közel tartsa.

Károly herceg és KamillaForrás: AFP

A nevelő nagyszülők soha nem titkolták a gyermek elől az igazságot, ám Simon eddig nem merte vállalni a nyilvánosságot. Most viszont megmakacsolta magát, DNS-vizsgálatot akar.

Az ausztrál kormányzati végrehajtóként dolgozó férfi nem fél sem a jogtól, sem az ügyvédektől, pedig már halálos fenyegetést is kapott egy ismeretlentől. Sem pénzt, sem trónt nem szeretne, csak a testvéreivel és Erzsébet királynővel akar találkozni.