Bereczki Zoltán barát pók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig dolgozik valamin Bereczki Zoltán, ezért nem csoda, ha a forgatásokon ismerkedik, és ott talál barátra. Legújabb "kapcsolatát" rajongóinak is megmutatta, nem más lett a cimborája, mint egy pók!

Bereczki Zoltánnak rengeteg elfoglaltsága van, vasárnaponként a Sztárban sztár című műsorban zsűrizik, színdarabokban játszik, és még filmet is forgat. Azt hinné az ember, hogy ilyen sok munka mellett nem marad ideje ismerkedni, de a mosolygós és nyitott színész így is talál módot új kapcsolatok kialakítására.

Fotó: Mudra László - Origo

Ha mást nem, hát a forgatáson barátkozik össze azokkal, akikkel egy jelenetben szerepel. Ez legutóbb is így történt, de hiába mutatta be új pajtását nagy büszkén a rajongóinak, nem aratott osztatlan sikert. Barátja ugyanis egy pók lett, akivel közös képet is készített a színész: a vállán csücsült az állat, így mutatta meg Bereczki Zoltán követőinek, akik azonban eléggé kiakadtak. "Jézusom, én ott helyben halnék meg" – írta egyikük, de sok hasonló komment született. Többen pedig óvatosságra intették a sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.