Bekokainozva gázolt egy nő Zuglóban, majd beugrott műszempillát rakatni

gázolás cserbenhagyásos gázolás orvosszakértő Zugló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint hétfőn, egy kölcsönkért luxusautóval ütött el egy idős embert, majd továbbhajtott egy nő Zuglóban. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt két órával később fogták el a rendőrök egy szépségszalonban, ahol épp műszempillát csináltatott.

Az elsődleges orvosszakértői vizsgálatok azt mutatták ki, hogy kokaint fogyasztott az a fiatal nő, aki hétfőn, egy kölcsön kapott luxusautóval halálra gázolt egy gyalogost Zuglóban, majd pedig segítségnyújtás nélkül távozott - tájékoztat a hirado.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Úgy tudni, a nőt két órával később egy szépségszalonban találták meg a rendőrök, és éppen műszempillát csináltatott.

Végül halált okozó közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt vették őrizetbe.

A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a nő előzetes letartóztatását. A bíróság várhatóan csütörtökön dönt a vádhatóság indítványáról.

Kitalálod, ki játssza hamarosan Katalin hercegnőt?http://www.life.hu/news/20161109-charlotte-riley-jatsszak-katalin-hercegnot-az-uj-sorozatban.htmlHamarosan jön a BBC2 drámája, aminek egyelőre King Charles III. a címe, és már megvan, kik játsszák a royal family tagjait. News--Meghalt Jobst Kázmér, nemzetközi hírű magyar kutatóhttp://www.life.hu/news/20161109-elhunyt-jobst-kazmer-a-nemzetkozi-hiru-magyar-tudos.htmlElhunyt Jobst Kázmér, aki a celluláris klinikai kémia nemzetközi hírű kutatója. Életének 92. évében érte a halál november 5-én. News--Nyomravezetői díjat ajánlottak fel népligeti gyilkos ellen http://www.life.hu/news/20161109-nepligeti-gyilkos-5-millio-forintot-ajanlott-fel-a-rendorseg-a-gyilkos-ellen.htmlAz áldozat egy fiatal nő, akit a fején sebesítettek meg. Úgy tudni, hogy a koponyáját ért ütésekbe halt bele. NewsThinkstockSzéles Sándor szívesen dolgozna Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/news/20161109-szeles-sandor-elbocsatott-uszoedzo-dolgozna-hosszu-katinkanak.htmlSzéles Sándor Gyurta Dani edzője volt, míg az úszó meg nem szakította a közös munkát, ezután az újpest is menesztette, de az edző már nem foglalkozik a múltban történtekkel. Esélyeit latolgatja és kifejtette, szívesen dolgozna Hosszú Katinka klubjában. News--Játék közben hunyt el az MTK legendás gyúrója, Molnár Istvánhttp://www.life.hu/news/20161109-molnar-istvan-halal-az-mtk-legendas-gyuroja-a-palyan-halt-meg.htmlA 62 éves szakember játék közben, a pályán hunyt el. Molnár 23 éven át dolgozott az MTK-nál. News--A 15 éves Csüllög Andreát keresi a rendőrség: segíts megtalálni!http://www.life.hu/news/20161109-a-15-eves-csullog-andrea-a-viii-keruletbol-tunt-el-tobb-mint-egy-honapja.htmlA budapesti 15 éves Csüllög Andrea eltűnt. Október óta semmit nem tudnak a fiatal lány hollétéről. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.