Brad Pitt bekeményített, titkos hangfelvétellel zsarolja Angelinát

Brad Pitt zsarolás válás hangfelvétel Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Brad Pittnek elege lett abból, hogy felesége befeketíti az egész világ előtt.

Már kiderült, hogy Brad Pitt ártatlan, nem követett el gyermekbántalmazást, amivel felesége megvádolta. Az elmúlt hetek megaláztatásai azonban nem múltnak el nyomtalanul, és úgy néz ki, most a színész is bekeményít, visszavág feleségének.

Brad Pitt Forrás: AFP/Valerie Macon


Egy Pitthez közeli informátor azt állítja, hogy a színésznek egy titkos hangfelvétel van a birtokában, ami mindenki számára világossá tenné, hogy Angelina egyáltalán nem szuperanya. Ha a színésznő nem vesz vissza, Brad Pitt nem csak a bíróságnak mutatja meg a felvételeket, hanem a sajtóhoz is eljuttatja azt.

Végre! Először mutatkozott együtt Zsidró Tamás és Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161112-eloszor-mutatkozott-egyutt-zsidro-tamas-es-dobo-kata.htmlMióta kiderült, hogy együtt vannak, még nem mutatozott együtt Dobó Kata és Zsidró Tamás. A napokban azonban megtört a jég.TV + Sztárok--VV Krisztián anyukája nem nézi, ahogy a fia szexelhttp://www.life.hu/sztarok/20161112-vv-krisztian-anyukaja-nem-erzi-kellemetlennek-hogy-a-fia-allandoan-szexel-a-villaban.htmlKrisztián és Mici együttléteitől hangos a villa, és a sajtó is. De mit szólnak ehhez a családtagok? Hogya érint egy édesanyát az, hogy az egész ország azt nézi, ahogy a fia szexel?TV + SztárokOrigoNem énekel Michael Bublé, ameddig kisfia ki nem gyógyul a rákbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161112-nem-enekel-michael-buble-ameddig-kisfia-meg-nem-gyogyul-a-rakbol.htmlA napokban derült ki, hogy Michael Bublé hároméves kisfia rákos. A családot minden erejéven Noah gyógyulására koncentrál.TV + SztárokOrigoSzakított szerelmével az X-Faktor sztárja, Fejes Szandrahttp://www.life.hu/sztarok/20161112-fejes-szandra-az-x-faktor-versenyzoje-szakitott-szerelmevel.htmlFejes Szandra döntött, és a karriert választotta a szerelem helyett: szakított Svédországban élő kedvesével, Norbival. TV + Sztárok--Havas Henrik többmilliós adósságot halmozott fel http://www.life.hu/sztarok/20161112-tobbmillios-adossagot-halmozott-fel-havas-henrik-kozos-oltseggel-tartozik.htmlA Barátok közt legendás házában akart iskolát nyitni Havas Henrik, a közös költséget viszont éveken keresztül nem fizette. A ház valódi lakói kerültek a legkellemetlenebb helyzetbe. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNem teljes Liptai Caludia és Pataki Ádám boldogságahttp://www.life.hu/sztarok/20161112-liptai-claudia-kedvese-pataki-adam-meg-mindig-nem-tudott-elvalni-felesegetol.htmlNagy öröm a kis Marcell születése a Pataki családban, de van egy dolog, ami beárnyékolja az újdonsült család boldogságát. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.