VV Krisztián anyukája nem nézi, ahogy a fia szexel

VV Mici pornó szex VV Krisztián Való Világ VV8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián és Mici együttléteitől hangos a villa, és a sajtó is. De mit szólnak ehhez a családtagok? Hogya érint egy édesanyát az, hogy az egész ország azt nézi, ahogy a fia szexel?

A Blikk megkereste VV Krisztián édesanyját, Katit, hogy mondja el, mit szól ahhoz, amit a fia a nyilvánosság előtt művel:
"Nem nézem meg a szexrészeket. Persze volt, amibe véletlenül belefutottam, meg az interneten is látom, mi történik. Na de milyen dolog lenne az, ha egy anya azt nézné, hogyan szexel a fia? Mi közöm van ahhoz nekem? Mivel férfi, nincs ezzel semmi baj, nem érzem kellemetlennek."

VV Mici széttett lábakkal élvezte Krisztiánt, miközben magát kényeztette Forrás: RTL II

Kati úgy gondolja, a fiának nem is kell megtartóztatnia magát, Micinek viszont másképpen kellene viselkednie, mert egy nőnek más a megítélése. Hangsúlyozta, hogy nem ítéli el lányt, szimpatikus neki, de a kinti életben Krisztián észre sem vette volna.

Az édesanya szerint sokan durkkolnak Krisztiánnak, még senki sem jelezte a családnak, hogy kellemetlen lenne az, amit a fiú viselkedik a villában, de ha elveszíti a párbajt, biztosan számíthat megjegyzésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.