Ki térjen vissza a villába? Tivyt vagy Krisztiánt néznéd inkább?

VV Krisztián VV Tivy ValóVilág8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este ismét eggyel kevesebben lesznek a villalakók. A kérdés, hogy a nézők kit látnának bent szívesebben. A fantomképes részeredmények szerint az egyik srác nagyon elhúzott. De vajon melyikőjük?

Megtippelni sem nagyon érdemes, hogy a dühkitöréseivel a villalétet megkeserítő Tivyt, vagy a szexmániás Krisztiánt látnák-e a nézők továbbra is szívesen a villában. Ha az önjelölt Youtube-sztárt szavazzák vissza, Tivy valószínűleg még az eddiginél is jobban kifordul magából és tényleg elhiszi, hogy ő egy fényes csillag a hazai televíziózás egén. Ha Krisztián megy vissza, a villalakók újra folyamatos szexhangokra ébrehetnek, hacsak Zsolti és Vivi nem adják át a párnak végleg a sufnit, ami nem valószínű.

Arra azonban kíváncsiak vagyunk, ti melyikőjükre adnátok a voksotokat.

Ki menjen vissza este a ValóVilág-villába?

Vajna Tímea a mai napig önbizalomhiánnyal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timea-iden-is-keresik-a-legszebb-lanyt-onbizalomhiannyal-kuzd-az-uzletasszony.htmlIdén is csaknem ezer lány jelentkezett, hogy az ő fejére kerüljön november 20-án a TV2 műsorán a Miss Universe Hungary koronája. Vajna Tímea igyekezett olyan versenyzőket választani, akik nemcsak a szépségükkel, de belső tulajdonságaikkal is elvarázsolják majd a nézőket. Az üzletasszony szerint nem mindenki született a színpadra, ám ezt sokszor "elfelejtik" közölni velük a hozzátartozók. Timivel a szépségversenyek világáról beszélgettünk. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVV Mici: "Mindenki tudja, hogy egy retardált emberrel állunk szemben"http://www.life.hu/sztarok/20161113-valovilag8-mici-szerint-tivy-retadalt.htmlAhogy már megírtuk, a ValóVilág vasárnap esti párbaján Tivy és Krisztián csap össze. A többi villalakó - ahogy az lenni szokott - be is állt amögé a játékos mögé, akit támogat. Ebből - szintén csak úgy a szokásos módon - alakult egy kis feszkó. TV + Sztárok--Pásztor Anna: "Minden fáj"http://www.life.hu/sztarok/20161113-pasztor-anna-a-star-academy-zsuritagja-fajdalmas-oltozeket-kapott.htmlA minden héten megújuló Pásztor Annáról nem is gondolnánk, micsoda kínokat él át pusztán csak azért, hogy adásonként új külalakkal kápráztassa el at événézőket. A Star Academy zsűritagja elmondta, a fináléban viselt ruha miért fájt neki annyira, de azt is megtudhattuk az Anna and the Barbies énekesnőjétől, ő kit tippelt a tehetségkutató-reality nyertesének. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág8: Karfiolos hímvessző, alul lapozható nő (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag-jatekosai-a-nemi-szervekrol-beszelgettek.htmlAki a korábbi szériákat is figyelemmel kísérte, az jól tudja, hogy a villalakók az előző években sem az etimológiai szótárt forgatták és nem is a kortárs irodalomról beszélgettek egymással, ám amit a nyolcas széria játékosai művelnek - verbálisan és a tettek mezején is - azt alig hisszük el. A minap a saját és egykori partnereik nemi szerveit tárgyalták ki, de hogyan... TV + SztárokOrigoStar Academy - Kertész Iván: "Nem a pénzért csináltuk"http://www.life.hu/sztarok/20161113-kertesz-ivan-lett-a-star-academy-finalejanak-elso-kiesoje-es-egyben-a-negyedik-helyezettje.htmlKertész Iván lett a Star Academy fináléjának első kiesője és egyben a negyedik helyezettje. A Life.hu riporterének elmondta, örül, hogy Reni nyert, hozzátette, abban biztos, hogy Budapestre kell költöznie, hiszen vidéken nem tudna karriert csinálni. Érzéseiről és arról, hogy miért nem bánkódik a 24 millió elbukása miatt, az interjúban mesélt. TV + Sztárok--Szőcs Renáta nyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academythttp://www.life.hu/sztarok/20161112-star-academy-2016-nyertes-tv2.htmlVéget ért a Star Academy, ma este lépett utoljára színpadra a négy döntős, Kertész Iván, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Pádár Alexandra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.