Exkluzív: Kocsis Tibi elárulta, milyen lecsúszni az aranyéremről

Kocsis Tibor Sztárban sztár második helyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legnagyobb házibulija véget ért, vasárnap láthattuk utoljára beöltözni a versenyzőket. Mindenki kitett magáért, de közülük csak egy kerülhetett ki győztesen. Veréb Tamást szavazták meg a nézők, Kocsis Tibi pedig a második helyen végzett. Az ezüstérmes énekes elárulta, mennyire elégedett a végeredménnyel.

10 héten át minden vasárnap követhették a nézők a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, a Sztárban sztárt. Sorra fogytak a versenyzők, a fináléra már csak 4 énekes maradt. Mindenki két produkciót adott elő, még utoljára duplán kiélvezhették, hogy átalakulhatnak valaki egészen mássá a színpadon.

Kocsis Tibi lett a Sztárban sztár második helyezettje Fotó: Szabó Gábor - Origo

A nézők pedig szavazatokkal értékelték az énekesek teljesítményét, az est végére kiderült, hogy Veréb Tamás volt a legszimpatikusabb, ő nyerte meg a nagy átváltozó show-t. Kocsis Tibi lett a második helyezett, aki a Life.hu-nak elárulta, milyen érzés éppen lecsúszni a dobogó legfelső fokáról, és azt is elmondta, mihez kezd majd ezután.

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Megvan a ValóVilág párbajnyertese - Ő volt a szimpatikusabb a nézőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag-parbajnyertese-vv-krisztian-lett-tivy-kiesett.htmlA ValóVilág nyolcadik szériájában mindeddig nem fordult elő, hogy a kiválasztott ment volna vissza a párbajról. Nos, most sem történt másképp, ahogy a Life.hu olvasói is szerették volna, Tivy esett ki vasárnap este. Úgy tűnik, a nézők inkább a szexre, mint a durvaságra szavaztak. TV + SztárokOrigoKanye West akar lenni Amerika következő elnöke http://www.life.hu/sztarok/20161113-kanye-west-amerika-elnoke-akar-lenni-interjut-adott-az-enekes.html2016-ban Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. A következő választáskor azonban egy olyan ellenfele lenne, akikre nem is gondolsz. TV + Sztárok--Phil Collins: "Egy szemétláda voltam"http://www.life.hu/sztarok/20161113-phil-collins-zenesz-exneje-megcsalasarol-meselt.htmlA Rock and Roll legenda, Phil Collins nemrég szemétládának titulálta magát, mert annak idején megcsalta feleségét, Jill Tavelmant. TV + Sztárok--Taylor Swiftet szexuálisan zaklatták? Előkerült egy titkos fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-taylor-swiftet-szexualisan-zaklattak-elokerult-egy-titkos-foto.html2013 óta húzódik a világsztár ügye, ám most előkerült egy fotó a zaklatásról, ami egészen új megvilágításba helyezi a történteket. TV + Sztárok--Taylor Swiftet szexuálisan zaklatták? Előkerült egy titkos fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-taylor-swiftet-szexualisan-zaklattak-elokerult-egy-titkos-foto.html2013 óta húzódik a világsztár ügye, ám most előkerült egy fotó a zaklatásról, ami egészen új megvilágításba helyezi a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.