Minden eszközzel keresik a családokat: Máté Kriszta kulisszatitkokról vallott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kulissza Keresem a családom Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül megindító műsor a Keresem a családom, amelynek producere, Máté Kriszta elárult pár kulisszatitkot a háttérben zajló eseményekről. Elmondta, milyen eszközökkel próbálnak rábukkanni azokra, akik hiányoznak szeretteiknek. Minden követ megmozgatnak, de olykor ők is kudarcot vallanak.

Rengetegen keresik meg a Keresem a családom stábját, sok olyan ember van, aki rég szem elől tévesztette azt, akit szeret, de meg akarja találni. Máté Kriszta, a műsor producere elárulta, milyen eszközöket alkalmaznak, hogy újra egyesíthessék az elszakadt hozzátartozókat. Minden követ megmozgatnak, de még így is sokszor vallanak kudarcot.

Máté Kriszta vallott a Keresem a családom kulisszatitkairól Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sajnos ők sem találnak meg mindenkit. "Azok a történetek, amik láthatóak a képernyőn, tehát amiket be is tudunk fejezni, az a történeteknek csak egy töredéke" – árulta el többek között Máté Kriszta, aki azt is elmondta, mi kell ahhoz, hogy egyáltalán beinduljon a keresés.

Megindító körülmények között temették el Leonard Cohenthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-szuk-csaladi-korben-indult-utolso-utjara-leonard-cohen.htmlMontreálban engedték utolsó útjára Leonard Cohent, a híres énekes-dalszövegírót. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher Facebook posztjától robbant fel az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161114-michael-schumacher-kozossegi-oldala-egyelore-semmi-hir-a-vilagbajnokrol.htmlA világbajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig alig tudunk valamit az egészségügyi állapotáról. TV + Sztárok--Meglepetés! Eljegyezték Pixie Lottothttp://www.life.hu/sztarok/20161114-pixie-lott-menyasszony-lett-eljegyezte-a-pasija.htmlSzuper hírrel kezdte a hetet Pixie Lott: kedvese eljegyezte a 25 éves celeblányt.TV + SztárokOrigoA világgal néz szembe a gyönyörű magyar modell, Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/sztarok/20161114-kocsis-korinna-indul-a-miss-supranational-versenyen.htmlKövetkező versenyén a világ száz másik országából érkező szépséggel kell farkasszemet néznie Kocsis Korinnának. TV + SztárokOrigoMajka keze verekedés közben sérült meghttp://www.life.hu/sztarok/20161114-majka-elegedett-a-sztarban-szar-vegeredmenyevel.htmlMajkát a Life.hu riportere, Domszky László kérdezte a Sztárban szár alakulásáról. A műsorvezető őszintén válaszolt, még a kezén keletkezett sebekről is szívesen mesélt. TV + Sztárok--Verseny közben került kórházba az autós reality egyik versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161114-robi-fajdalmai-miatt-muszaj-volt-orvosok-fele-venni-az-iranyt.htmlKomoly gyomorfájdalmak miatt került kórházba Robi a show közben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.