A Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is feltűnt énekest azzal gyanúsítják, hogy társával együtt megerőszakolt egy fiatal nőt. Szabadlábon védekezhetnek a feltételezett elkövetők.

Az énekes egy 22 éves nőt erőszakolt meg társával együtt Nyíregyházán a gyanú szerint. A férfi két tehetségkutatóban is szerepelt: a Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is szerencsét próbált. A két gyanúsított szeptember 13-án becstelenítette meg a lányt, aki rögtön a rendőrséghez fordult.

Nemi erőszakkal gyanúsítják a két tehetségkutatóban is feltűnt férfit – Képünk illusztrációForrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

Még aznap elfogták a férfiakat, a nyíregyházi 28 éves énekest, valamint 25 esztendős társát. Kihallgatták őket, és bűnügyi őrizetbe kerültek, de már szabadlábon védekezhetnek.

"A nyomozást lezárta a rendőrség, és vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. Ügyfelem szabadlábon védekezik" – mondta a Borsnak dr. Fazekas Sándor, az énekes ügyvédje, aki ennél többet nem árult el az esetről.