Feljelentette volt kollégáját a Megtört szívek egykori színésznője, méghozzá verbális bántalmazás vádjával. Nürgül Yeslicay mellett a legtöbb kollégája kiáll, de egyikük arra sem hajlandó, hogy beszéljen vele.

Elfajultak a dolgok a Megtört szívek két színésznője között, miután Nürgül Yeslicay feljelentette volt kollégáját verbális bántalmazás miatt. Az incidensből bírósági ügy lett, a legtöbb volt kolléga pedig kiállt a színésznő mellett, Erkan Petekkayával szemben, de egykori barátnője nem volt hajlandó tanúskodni, sőt, még a telefont sem vette fel.

Elfajultak a dolgok a Megtört szívek két színésznője közöttForrás: instagram.com/nurgulyesilcayy, instagram.com/nursel_kose

"Nagyon haragszom rá, nem ezt vártam tőle" - mondta el véleményét Nürgül Yeslicay egykori barátnője, Nursel Köse viselkedéséről. Elmondta, a nő egyszer sem kereste őt, mióta elhagyta a sorozatot, és ebben a kényes ügyben sem támogatja. Nürgül Yeslicay nyilatkozataiból kiérződik, mennyire rosszul esik neki Nursel nemtörődömsége. "Az igazat megvallva nem értem őt. Nem hiszem, hogy veszélyeztette volna a karrierjét azzal, ha csak egyszer is felemelte volna a telefont, és megkérdezi, hogy vagyok" - olvashatóak Nürgül szavai az Epizódban.