Demcsák Zsuzsa a szerelmi életéről mesélt, többek között arról a férfiról, akit sosem látott a nyilvánosság.

Demcsák Zsuzsa élete nem egyszerű, mégsem panaszkodik. A TV2 reggeli magazinja miatt évek óta hajnalban kel, munka után a gyerekeké az ideje, majd korán és fáradtan fekszik le aludni. Csemeték, háztartás és karrier mellett egyedülálló anyaként semmi ideje nem marad a magánéletre, az ismerkedésre.

Demcsák ZsuzsaForrás: TV2

Állítása szerint nem is olyan könnyű már hozzá közel kerülni, mert az évek során megváltozott a hozzáállása a szerelemhez is: „Ahogy telnek az évek, egyre kevésbé tudok beengedni valakit az életembe. Az a nyitottság, az az előítélet-mentesség, elvárások nélküliség, amivel húszévesen rendelkeztem, már a múlt" – mesélte a Story magazinnak.

A 38 éves műsorvezetőnéha maga sem tudja, hogy mit szeretne: egyedül leélni az életét, vagy párt találni és kapcsolatban létezni. Mivel már sok évvel ezelőtt ráhárultak a női és a férfi szerepkörök is, ezért nem tudja elképzelni, hogy ezek közül bármelyiket is átadja valaki másnak, egy új embernek.

Demcsák ZsuzsaForrás: Demcsák Zsuzsa / Facebook

Sokan próbálják megkörnyékezni a szexi sztármamit, ám ő arra vágyik, hogy végre neki tetsszen meg valaki. Nincsenek különleges elvárásai, de azt nem szereti, hogy az emberek felszínesek, nem mennek bele semmibe a mélységekig, nem tudnak igazán beszélgetni sem. Kizáró okok is vannak, melyeket azonnal elutasít:
„Ne legyen családos, mert senki életébe nem akarok belerondítani!”– jelentette ki határozottan.

Zsuzsa bevallotta, hogy utoljára 3 évvel ezelőtt volt szerelmes, de akkor nagyon. Szerelme egy titokzatosan kezelt férfi volt, akivel soha nem láthattuk nyilvánosan. A kétgyerekes anya azóta azt várja, hogy végre megint belecsapjon a villám, hogy első látásra szerelmes legyen.