Demcsák Zsuzsa műsorvezető család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a szerelmi életéről mesélt, többek között arról a férfiról, akit sosem látott a nyilvánosság.

Demcsák Zsuzsa élete nem egyszerű, mégsem panaszkodik. A TV2 reggeli magazinja miatt évek óta hajnalban kel, munka után a gyerekeké az ideje, majd korán és fáradtan fekszik le aludni. Csemeték, háztartás és karrier mellett egyedülálló anyaként semmi ideje nem marad a magánéletre, az ismerkedésre.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Állítása szerint nem is olyan könnyű már hozzá közel kerülni, mert az évek során megváltozott a hozzáállása a szerelemhez is: „Ahogy telnek az évek, egyre kevésbé tudok beengedni valakit az életembe. Az a nyitottság, az az előítélet-mentesség, elvárások nélküliség, amivel húszévesen rendelkeztem, már a múlt" – mesélte a Story magazinnak.

A 38 éves műsorvezető

néha maga sem tudja, hogy mit szeretne:

egyedül leélni az életét, vagy párt találni és kapcsolatban létezni. Mivel már sok évvel ezelőtt ráhárultak a női és a férfi szerepkörök is, ezért nem tudja elképzelni, hogy ezek közül bármelyiket is átadja valaki másnak, egy új embernek.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Demcsák Zsuzsa / Facebook

Sokan próbálják megkörnyékezni a szexi sztármamit, ám ő arra vágyik, hogy végre neki tetsszen meg valaki. Nincsenek különleges elvárásai, de azt nem szereti, hogy az emberek felszínesek, nem mennek bele semmibe a mélységekig, nem tudnak igazán beszélgetni sem. Kizáró okok is vannak, melyeket azonnal elutasít:

„Ne legyen családos, mert senki életébe nem akarok belerondítani!”

– jelentette ki határozottan.

Zsuzsa bevallotta, hogy utoljára 3 évvel ezelőtt volt szerelmes, de akkor nagyon. Szerelme egy titokzatosan kezelt férfi volt, akivel soha nem láthattuk nyilvánosan. A kétgyerekes anya azóta azt várja, hogy végre megint belecsapjon a villám, hogy első látásra szerelmes legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.