Demcsák Zsuzsa frizura videó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár már üzent egymásnak párszor az éteren keresztül. Balázs szavait ezúttal Till Attila tolmácsolta a TV2 reggeli adásában. 

"Kezdhetem valamivel? Pont a Class FM-nek adtam interjút, és üzenik a Balázsék, hogy nagyon jó az új hajad" - mondta Till Attila a ma reggeli Mokkában, ahová azért hívták be, mert Oscar-díjra nevezték Tilla Tiszta szívvel című filmjét. "Komolyan? De jó! Én meg csókoltatom őket innen is" - üzente mosolyogva Zsuzsa, akinek a jelek szerint nagyon jólesett a bók.

Sebestyén Balázs bekerült a TV2 reggeli műsorába

Történelmi pillanatnak lehettek tanúi azok, akik reggel nézték a Mokkát. Végre elérkezett az a pillanat, amikor Sebestyén Balázs is helyet kapott a műsorban!
Selena Gomez anya lesz: vajon megállja a helyét? http://www.life.hu/sztarok/20160902-selena-gomez-anyat-alakit-legujabb-filmjeben-a-sztar-24-evesen-lesz-edesanya.htmlA sztár nem az életben, hanem legújabb filmjében válik anyukává. A hírek szerint az énekesnő alig várja a forgatás kezdetét. TV + Sztárok--Hódi Pamela szexmegvonással bünteti Berkit?http://www.life.hu/sztarok/20160902-hodi-pamela-nem-esett-jol-neki-krisztian-viselkedese-a-par-osszekapott-a-forgatason.html"Fogjátok már be" - mondta az édesanya, miközben próbálta megoldani az Ezek Megőrültek! egyik feladatát. Párja nem igazán segített neki a dologban. TV + Sztárok--Átverés: Nem szakított Détár Enikő!http://www.life.hu/sztarok/20160902-detar-eniko-es-parja-nem-szakitottak-atveres-volt-a-hireszteles.htmlA minap kezdett el terjedni az a hír, miszerint Détár Enikő és kedvese között megromlott a kapcsolat, sőt, már véget is ért a szerelmük. Kiderült azonban, hogy mindez egyáltalán nem igaz. TV + Sztárok--Hosszú Katinka utolérhetetlen: Nagy fölénnyel vezet a világkupa-sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-hosszu-katinka-uszono-farvizetol-is-messze-vannak-a-rivalisok-o-vezeti-a-vilagkupat.htmlKét állomást követően már 137 pontos az előnye Hosszú Katinkának közvetlen üldözőjével, a jamaicai Alia Atkinsonnal szemben az úszók világkupa-sorozatában. TV + Sztárok--Szombat óta kétszer bőgte el magát Pádár Alexandra, a Star Academy jócsajahttp://www.life.hu/sztarok/20160901-alexandra-szombat-ota-ketszer-bogte-el-magat-a-star-academy-jocsaja.html"Szeretehiányom van, és cukik vagytok, de ez így nem lesz elég" - mondta Alexandra, amikor másodszor is elsírta magát, társai pedig azonnal elkezdték tutujgatni. Először azért pityergett, mert nem tetszett neki a dal, amit kapott... TV + Sztárok--Fejlemény: több kocsmából is kitiltották a Happy Gang énekeséthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-kiderult-hogy-tobb-kocsmabol-is-kitiltottak-a-happy-gang-verekedo-enekeset-more-andras-vitamint.htmlA Happy Gang énekese állítólag nagyon helyben hagyott egy férfit az egyik csepeli borozóban. Az ügy nyomozás alatt áll, de közben kiderült, több balhéja is volt már Vitaminnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.