Lebuktatta magát a híres sorozat színésze: kiderült, hogy kedvesével már össze is házasodtak.

Nem először röppen fel a házasság pletykája a szerelmes pár körül. A Szulejmán című sorozat színésze Burak Özcivit, és szerelme Fahriye Evcen színésznő az Ökörszem című sorozat forgatása során szerettek egymásba 3 évvel ezelőtt. Azóta is boldog párt alkotnak, ám a lényeget elfelejtették közölni az emberekkel.

Bizonyos nyáron szárnyra kelő hírek szerint nem csak párkapcsolatban élnek, hanem már össze is házasodtak, csak nem akarták nyilvánosságra hozni. 

Az Ökörszem című sorozat forgatása során szerettek egymásbaForrás: Youtube

Nem cáfolták, de nem is erősítették meg a híreket. Eddigi nyilatkozataikban arról volt szó, hogy a lánykérés már megtörtént, ám nagy és fényűző esküvőt szeretnének, melynek megszervezéséhez időre van szükségük. – tudta meg az Epizód Magazin.

„Minden jól alakul közöttünk, ha eljön az idő, összeházasodunk." – mesélte nyáron Fahriye.

Ám most lehullt a lepel a titkukról, ugyanis a közelmúltban egy isztambuli nagy koncerten vettek részt, ahol számos török hírességgel együtt jelentek meg. Az esten Fahriye is énekelt, jól érezték magukat kedvesével. Majd a távozás pillanatában még válaszoltak néhány újságrói kérdésre, ekkor azonban Burak csúnyán elszólta magát.

Hírek szerint nem csak párkapcsolatban élnek, hanem már össze is házasodtakForrás: instagram.com/burakozcivit, instagram.com/evcenf

 "Kitomboltuk magunkat. Fahriye is énekelt. Amikor kettesben vagyunk, a feleségem mindig dúdolgat nekem". – lelkendezett a az Rtl Klub sztárja, aki ezzel a mondattal mindenki számára egyértelművé tette, hogy szerelme már a felesége is. A csinos énekesnőnek is feltűnt a baki, de akkor már nem volt mit tenni.