Többen is megpróbálták már kihasználni Gabit, de eddig mindig volt mellette valaki, aki figyelmeztette őt.

Fiatal korában került Tóth Gabi a zenei pályára, és amint kiderült, hogy rendkívül tehetséges, sokan akartak részesülni a csillogásából. Jó páran próbáltak már visszaélni az énekesnő jóhiszemű, őszinte életszemléletével, de eddig még sosem érte csalódás, mert valamelyik szerette, barátja figyelmeztette a megbízhatatlannak tűnő személyekre.

Tóth Gabi a mentorházbanForrás: RTL

Tanácsadói többször is arra kérték, hogy ne legyen mindenkivel ennyire őszinte, de Gabi hallani sem akar arról, hogy bárki kedvéért is megjátssza magát.

„Mindig őszinte vagyok. Soha nem akartam eljátszani egy mások által kitalált karaktert." – nyilatkozta a hot! Magazinnak.

A 28 éves sztár vállalja, hogy olykor harsány, máskor pedig csendes. Időnként bűbájos, de vannak pillanatok amikor nyers és durva. Elmondása szerint ilyen családi közegben nőtt fel, ezért nem tud másmilyen lenni. Azt is elmesélte, hogy az otthoni gyökerekhez olyannyira kötődik, hogy idős korában szülővárosában szeretne házat venni, majd ott is szeretne örök nyugalomra térni.

Tóth GabiForrás: Instagram/Tóth Gabi

De ez még nagyon messze van, hiszen Gabinak például most is egy Alföldi Róbert által rendezett zenés darabban van komoly szerepe, így nincs ideje az öreg korán sokat elmélkedni. A Passió XXI. címet viselő előadásban Mária Magdolna szerepét fogja játszani, ami nagy kihívás és megtiszteltetés is egyben.