Hatalmas lelkesedéssel fogadta a dögös ausztrál művésznő ezt az igen komoly elismerést: a GQ magazin ausztrál kiadása szerint ugyanis ő lett az év nője, az elismerést Sydney-ben vehette át. 

A világsztárt választotta a magazin az év nőjének, ő azonban nem sok komolyságot tulajdonított az elismerésnek, és poénokkal tűzdelt beszédében megjegyezte, hogy bizony büszke a díjnyertes vaginájára is.

Iggy AzaleaForrás: AFP/Valerie Macon

"Mindenki fantasztikus beszédeket mondott, én pedig most jöttem rá, hogy én igazából nem készültem semmivel. Nagyon köszönöm a GQ-nak a díjat! Az elmúlt években sok elismerést kaptam, ám ez jelenti számomra a legtöbbet: végre kimondhatom, hogy díjnyertes vaginám van.

Azaela már a GQ magazin decemberi számában megkezdte a vaginázást: az ott megjelent interjúban ugyanis azt ecsetelte, szerinte a médiában a nőket csak vaginának látják, ehhez pedig annyit tud hozzátenni, hogy néhanapján ő is egy vagina, de máskor pedig ember. Emiatt nevezte el a Women of the Year díjat Vagina of the Yearnek, és hozzátette: hatalmas felelősség Ausztrália első számű puncijának lenni.