Sarka Kata amerikai elnök Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter válófélben lévő nejének, Sarka Katának megvan az új amerikai elnök, Donald Trump mobilszáma. Ez azért nem semmi.

A kétgyermekes anyuka idén májusban volt Kasza Tibi vendége a Kasza Taxiban, ahol elmesélte, hogy Barack Obama utódja, Donald Trump egy szépségkirálynő-választáson akarta felcsípni Moszkvában. Kiderült, még egy névjegykártyát is adott neki a privát mobilszámával, ami Katának azóta is megvan.

A kisfilm egyébként pusztító, a lényeg 5:51-nél kezdődik:

Ónodi János: "Jó lett volna még énekelni"http://www.life.hu/sztarok/20161120-onodi-janos-az-rtl-klub-tehetsegkutatojanak-az-x-faktornak-a-kiesoje-interju.htmlAhogy eddig is, ezen a hétvégén is két versenyző búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. Ónodi János az egyik kieső, Jáger Kinga pedig a másik.TV + Sztárok--Jáger Kinga: "Túlzásba estek a mentorok"http://www.life.hu/sztarok/20161120-jager-kinga-az-rtl-klub-tehetsegkutatojanak-az-x-faktornak-a-kiesoje-interju.htmlAhogy eddig is, ezen a hétvégén is két versenyző búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. Jáger Kinga az egyik kieső, Ónodi János pedig a másik. TV + Sztárok--Anne Hathaway és Ryan Gosling egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20161119-az-us-weekly-kommenteloje-szerint-anne-hathaway-es-ryan-gosling-egy-par.htmlAnne Hathaway, aki nemrég adott életet első gyermekének, párjával jelent meg a Guggenheim Múzeumban, New Yorkban. TV + Sztárok--VV Vivi: "Nagyon kikészít, és összeér a seggem. Csattan, amikor leülök"http://www.life.hu/sztarok/20161119-valovilag-8-12-het-aranykopesek-a-villabol.htmlA ValóVilág powered by Big Brother tizenkettedik hete zajlik, a szerkesztők pedig próbálják a legtöbb elmés szállóigét és elszólást összegyűjteni. A sötétség villájában ezen a héten is brillíroztak.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs durván beégette Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20161119-sebestyen-balazs-musorvezeto-durvan-beegette-kollegajat-hajdu-petert.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter vállalta, hogy részt vesz Balázs műsorában, ahol kollégája mellett még ÉNB Lali is szívta a vérét. TV + SztárokOrigoTom Hanks nem tud elszakadni Budapesttől: És a Kispolskitól!http://www.life.hu/sztarok/20161119-tom-hanks-szinesz-nem-tud-elszakadni-budapesttol-es-a-kispolskitol.htmlA színész korábban hónapokat tölött Budapesten: szelfizett budapesti éttermekben, beleszeretett a Néprajzi Múzeumba, de persze dolgozott is: az Inferno című filmet forgatta fővárusunkban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.