Sajnos botrányosra sikerült a Veszprémben megrendezett Demjén-koncert. A nézők egy része előadás közben távozott, mert semmit nem hallottak a zenéből. A zenekar is csak becsületből állt ki a színpadra.

Csalódottak voltak a nézők a szombati Demjén-koncert után, melyet a Veszprém Arénában tartottak. A szervezés botrányos volt, a hiányosságok miatt pedig az egész előadás élvezhetetlen lett. A problémák a beengedésnél kezdődtek, ugyanis a szervezők képtelenek voltak megfelelően eligazítani az érkezőket. Hosszú sorok kígyóztak, de a bejutás után sem tudták a nézők pontosan, hogy hova is kell menniük. Ezzel azonban még megbékéltek volna a rajongók, amennyiben élvezhették volna a koncertet.

Botrányba fulladt a veszprémi Demjén-koncert!Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A hangosítás azonban csapnivaló volt. Egyes szektorokban szó szerint semmit nem lehetett hallani az éneklésből - írja a Veszprémkukac. A csalódott nézők közül ezért sokan meg sem várták az előadás végét, elkezdtek kiszállingózni a nézőtérről. A sötét folyosókon azonban ez sem volt olyan egyszerű: telefonnal világítva botorkáltak ki. A rajongók elégedetlenségüknek hangot is adtak az esemény Facebook-oldalán, amit a szervezők nem tudtak kordában tartani. Eleinte törölték a negatív kommenteket, de végül egyszerűen az egész oldalt megszüntették. Természetesen a zenekar is érzékelte a hiányosságokat, ők utólag tájékoztatták a rajongókat arról, mi vezetett ehhez a botrányhoz. Összefoglalva a probléma onnan indult, hogy hiába küldték meg hetekkel ezelőtt a technikai igényeiket a lebonyolító cégnek, azok nem tudták maradéktalanul teljesíteni a feltételeket. A hiányosságokkal a helyszínen szembesültek, de már nem volt idő korrekcióra, így választhattak: lemondják a koncertet, vagy így tartják meg. A zenekar becsületből döntött úgy, hogy a körülmények ellenére színpadra áll, de jó szándékuk ellenére nem tudtak minőségi előadást nyújtani.