Nemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került, és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. 

Pár napja írtunk arról, hogy a család nagyon aggódik a lányért, mert az egy ideje alig keresi őket, iskolába sem jár, sőt, közeli ismerősei szerint kifejezetten nyugtalanítóan viselkedik. A lány édesanyja szerint Fanni kedvese, Péter megtéveszti a csinos modellt, és nem nézik jó szemmel a kapcsolatot. Sőt, a lány nagymamája nyílt levelet írt arról, szerinte mi a helyzet unokájával.

Weisz FanniForrás: Weisz Fanni/Facebook

Most pedig a fiatalok úgy döntöttek, továbblépnek: kiderült, már hónapokkal ezelőtt eljegyezték egymást. Fanni egyébként négy éve van együtt Péterrel, és a napokban együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt. A Bors arról ír, hogy egy ruhamárka boltmegnyitóján volt együtt a két fiatal, akik abszolút normálisan viselkedtek, nevetgéltek, a fiú pedig mindenben támogatta szerelmét, Fanni pedig jókedvűen pózolt a kamerák előtt.

Fanni a lapnak elmondta, nagyon szereti az édesanyját, de beismerte, pár hónapja összevesztek, a konfliktusról azonban nem mesélt. A lány kedvese pedig elmondta, ő komolyan gondolja Fannival, állítson bárki bármit. Nem igaz, hogy ez csak egy futó kapcsolat lenne, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és három hónapja el is jegyeztem Fannit– mesélte a lapnak a lány vőlegénye, Péter.