Még nyugtalanítóbb Weisz Fanni helyzete: iskolába sem jár!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Weisz Fanni párkapcsolat iskola család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja nagyon aggódik Weisz Fanniért, mert egy jó ideje semmit nem hallottak a lányról. Amióta rátalált a szerelem, nem tartja a kapcsolatot édesanyjával és rokonaival, még a Facebookon is le lettek tiltva egy közeli barát elmondása szerint, sőt iskolába sem jár.

Weisz Fanni nagyon nyugtalanítóan viselkedik, legalábbis a közeli ismerősei szerint. Mióta rátalált a modellre a szerelem, azóta nem igazán tartja a kapcsolatot sem a barátaival, sem az édesanyjával. Egy ismerősük szerint a siket szépségkirálynő párja volt az, aki elszakította őt a családjától.

Még nyugtalanítóbb Weisz Fanni helyzete: iskolába sem jár! Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A párja szép lassan a lány minden családtagjával összeveszett, és Fanni is eltávolodott a rokonaitól. Félő, a nagyszülők, az édesanya, sőt Fanni szintén siket bátyja is hiába reméli, hogy egyhamar újra átölelhetik őt.

A Facebookon is le lettek tiltva, senki nem tud kapcsolatba lépni vele"

- árulta el a Borsnak az egyik közeli ismerős. Állítólag Fanni már az iskolát is otthagyta, és azokon az előadásokon sem vett részt, amikkel korábban bejárta az országot. Fanni édesanyja nemrég egy beszédes posztot osztott meg a siket gyerekekért létrejött Facebook-oldalon azokról a veszélyekről, amik fenyegetik a fiatalokat. "A legnagyobb veszélyről még nem beszéltem. Mikor kijön az iskolából a gyermek, akkor a család oltalmazza, védi, segíti, de mikor kikerül ebből a védelemből, ez általában egy rossz baráti társaság vagy egy szerelem, abban a pillanatban a megtévesztés veszélyének van kitéve. (...)

Sokszor teljesen elzárják, elfordítják családjuktól, kihasználják identitászavarukat"

– írta a többi között Weisz Fanni édesanyja, aki a lap megkeresésére nem adott konkrét választ arra, hogy milyen személyes indíttatásai vannak a posztnak. "Az, hogy két siket gyermeket neveltem fel tisztességben, szeretetben, a hasonló családok és szülők minden egyes nehézségével tisztában vagyok" – árulta el az édesanyja. A lap természetesen megkereste Weisz Fannit is, telefonját a párja vette fel, és röviden válaszolt arra, mikor fog a siket modell találkozni az édesanyjával. "Majd, amikor..." – mondta a fiú. Weisz Fanni Instagram-posztban reagált tegnap a kikerült hírekre. "Úgy látszik "sokakat" zavar, hogy önállóan is boldogulok, dolgozom, utazok és végre azt csinálom amit ÉN szeretek és jól érzem magam!" - írta a többi között a siket modell.

Minden eszközzel keresik a családokat: Máté Kriszta kulisszatitkokról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-mate-kriszta-a-keresem-a-csaladom-kulisszatitkairol-vallott.htmlHihetetlenül megindító műsor a Keresem a családom, amelynek producere, Máté Kriszta elárult pár kulisszatitkot a háttérben zajló eseményekről. Elmondta, milyen eszközökkel próbálnak rábukkanni azokra, akik hiányoznak szeretteiknek. Minden követ megmozgatnak, de olykor ők is kudarcot vallanak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Kata és Dzsudzsák Balázs? Kiderült, mi van köztük!http://www.life.hu/sztarok/20161115-sarka-kata-elarulta-mi-koze-van-dzsudzsak-balazshoz.htmlSarka Kata egyáltalán nem titkolózott, szelfit is készített a vasárnapi Magyarország–Andorra focimeccsen. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miért izgult Kata a lelátón a csapatért, a műsorvezető azonban választ adott erre a kérdésre. TV + Sztárok--Exkluzív: Kocsis Tibi elárulta, milyen lecsúszni az aranyéremrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161114-kocsis-tibi-masodik-helyezett-lett-elarulta-mit-fog-csinalni-a-sztarban-sztar-utan.htmlAz ország legnagyobb házibulija véget ért, vasárnap láthattuk utoljára beöltözni a versenyzőket. Mindenki kitett magáért, de közülük csak egy kerülhetett ki győztesen. Veréb Tamást szavazták meg a nézők, Kocsis Tibi pedig a második helyen végzett. Az ezüstérmes énekes elárulta, mennyire elégedett a végeredménnyel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÖrülhetnek a lányok: szingli az X-Faktoros Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161114-az-x-faktoros-dmitrij-gorbunov-szakitott-szerelmevel-ujra-szingli.htmlDmitrij Gorbunov, az X-Faktor újdonsült szívtiprója 4 év párkapcsolat után szakított kedvesével. Eddig is körülzsongták a rajongó lányok, ezek után pedig biztosan szétszedik majd a szingli sztárt.TV + Sztárok--Vége a szerelemnek: 18 hónap után szakított Bella Hadid kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-18-honap-utan-szakitott-bella-hadid-es-kedvese.htmlTöbb mint egy évig alkotott egy párt Bella Hadid és a The Weeknd, de sajnos a kapcsolatuk zátonyra futott. Nem volt ideje egymásra a fiataloknak, de még mindig szeretik egymást, ezért azt tervezik, hogy a barátság megmarad köztük. TV + SztárokOrigoÉletbevágó kérdés: most akkor nagy vagy kicsi Soma kukija?http://www.life.hu/sztarok/20161111-vv-soma-peniszenek-nagysagarol-vitatkoznak-a-villaban.htmlA legaktuálisabb kérdés a villában, hogy vajon Soma pénisze nagy, vagy kicsi. Sajnos azt a lányt, aki erről biztosan tudna nyilatkozni, már nem tudják megkérdezni. Evelin ugyanis már kiesett a játékból, a sok mocskos éjszaka ellenére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.